Gabi Bădălău își vrea copiii! Ce va face omul de afaceri pentru a-i lua de la Claudia Pătrășcanu: „Am să lupt”

Publicat: 04 aug. 2024, 14:14 Autor: Denisa Iordache Vedete

Gabi Bădălău a făcut noi mărturisiri despre procesul în care se află cu Claudia Pătrășcanu. Omul de afaceri vrea să obțină tutela copiilor. Iată ce a declarat!

Gabi Bădălău susține că băieții lui ar avea un viitor mai bun lângă el, în București, decât cu mama lor, la Constanța. Mai mult, este nemulțumit de faptul că nu își poate petrece cât timp vrea alături de cei mici, din cauza distanței. Afaceristul plănuiește să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și lua copiii.

Gabi Bădălău, despre copii

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabi Bădălău a dezbătut subiectul legat de copiii pe care îi are cu fosta soție. Cei doi s-au despărțit în urmă cu 5 ani, iar de atunci încă nu au îngropat securea războiului. Acesta este convins că băieții lui trebuie să stea în București, alături de el. Afaceristul susține că va lupta pentru acest lucru, mai ales că, afirmă el, copiii vor primi o educație mai bună în sânul familiei lui.

„Eu sunt un tată foarte implicat în viața copiilor mei și sunt foarte dedicat lor. Sunt convins că băieții mei ar avea un viitor foarte bun lângă mine și lângă familia mea. Am să lupt pentru lucrul ăsta, pentru că e vorba de creșterea, de educația lor și de viitorul lor. Într-adevăr, Claudia face alienare parentală. Mi-am dorit foarte mult să vină la București. Îmi doresc foarte mult să petrec timp cu copiii, să îi iau de la școală, să mă duc cu ei la un meci de fotbal, să mâncăm o pizza”, a declatrat Gabi Bădălău în cadrul emisiunii.

Cât se implică în creșterea băieților

Gabi Bădălău este nemulțumit de faptul că nu își poate petrece mai mult timp alături de băieții lui. Afaceristul face tot posibilul să petreacă timp de calitate cu cei mici și să facă parte cât mai mult din copilăria lor, însă distanța nu îi permite atât de mult acest lucru.

„Ei stau la Constanța. Mă duc foarte des la ei. Mă duc la fotbal, îi iau de la școală, mă duc la ședințele cu părinții, doar că nu pot să fac lucrul ăsta zi-de-zi. Eu am copiii doar weekendul 1 și 3 pe lună. Îmi doresc să fiu implicat mai mult în viața copiilor mei, mai ales că asta este vârsta cea mai minunată. Ei, fiind băieți, sunt convins că au nevoie de partea asta bărbătească lângă ei. Sunt pregătit să fiu tată full-time.

Eu mă consider tată full-time și îmi doresc să fiu lângă ei și sunt lângă ei de cele mai multe ori, doar că distanța asta, vrem nu vrem, fac vreo 5-6 ore pe drum și mă duc cât de des pot la ei. Petrec timp cu ei și facem activități în Constanța, dar îmi doresc foarte mult și sunt convins că băieții au un viitor mult mai bun lângă mine și lângă familia mea și o să lupt ca ei să fie bine”, a mai adăugat omul de afaceri.

Sursă foto: social media

Publicat: 04 aug. 2024, 14:14 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×