TOP CIAO.RO | Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont că sunt în public

Publicat: 24 iul. 2024, 16:38 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

CIAO.RO vă prezintă un top incendiar cu cele mai cunoscute vedete din showbiz. Divele, aflate în compania partenerilor au fost surprinse în ipostaze fierbinţi. Nu au mai ţinut cont că sunt în public şi au dat frâu liber sentimentelor. Nu trebuie să rataţi imaginile din GALERIA FOTO! Cu siguranţă nu o să vă pară rău. 

Vara este sezonul cel mai aşteptat de vedete! Divele abia aşteaptă să îşi arate trupurile fără defect în cele mai provocatoare costume de baie. Şi o fac fără reţineri! De această dată însă, în compania partenerilor.

Divele au făcut spectacol în public

Laurette, Andra, Maria Marinescu sau Alexandra Stan nu au avut nicio problemă să se sărute, în public, cu iubiții lor. Pasionale sau uşor timide, vedetele au reuşit să ofere un spectacol de neuitat bărbaţilor care roiau în jurul lor. Şi nu e deloc de mirare la cum s-au prezentat!

Nu lipsesc din pictorialul de zile mari Bianca Drăgușanu, Roxana Ionescu, Carmen Brumă și Raluca Pastramă. Am ales cu mare atenţie imaginile şi am realizat o GALERIE FOTO generoasă care trebuie neapărat răsfoită.

Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe frumusețile noastre în toată spendoarea lor, oferind ipostaze de neuitat.

Au încins atmosfera la malul mării

Ca de fiecare dată, CIAO.RO s-a aflat la locul și momentul potrivit, iar divele nu au scăpat de aparatele de fotografiat. Printre ele, câteva s-au poziționat cum nu se poate mai bine, astfel că au intrat, cu mare ușurință, în acest TOP spectaculos. Oana Zăvoranu, Mădălina Pamfile și Mihaela Rădulescu sunt ”specialiste” ale topurilor, în general, iar unul în care s-au jucat cu sutienele este un adevărat răsfăț vizual.

Andreea Antonescu, Alina Eremia, Ruby, Daniela Crudu și Bianca Pop, una mai ispititoare decât cealaltă, şi-au unduit trupurile pe nisipul fierbinte sub ochii privitorilor. (VEZI AICI FOTOGRAFIILE)

Divele care au atras toate privirile cu cele mai „obraznice” ţinute!

Pentru divele noastre, aspectul fizic, este cel mai important. Din acest motiv, depun mari eforturi pentru a avea o siluetă de model. De-a lungul timpului, multe au apelat şi la ajutorul medicului estetician, iar rezultatele s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Din programul vedetelor nu lipsesc, evident, orele de fitness. Cert este că toate stau bine rău pe corp, iar atunci când apar în public întorc toate privirile. Dar mai ales atunci când ales să poarte cele mai „obrazice” rochițe și fustițe. (VEZI IMAGINILE INCENDIARE AICI)

 

Sursă foto: arhivă CIAO

Publicat: 24 iul. 2024, 16:38 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×