Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebeluşului: „Îți zic direct acum, e…”

Publicat: 24 iul. 2024, 13:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebelușului. Îndrăgita actriță a fost invitată, recent, într-un podcast, acolo unde, printre altele a dat detalii despre sarcină. Actriţa urmează să devină mamă pentru prima dată în doar câteva luni.

Anca Dinicu este una dintre cele mai apreciate actriţe din România. Până acum, bruneta a încercat să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor şi s-a prezentat în faţa celor care o urmăresc doar prin prisma proiectelor din care a făcut parte. Din acest motiv, fanii ei au fost luaţi prin surprindere în momentul în care a anunţat că este însărcinată.

Anca Dinicu a dezvăluit sexul bebeluşului

Actriţa traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Recent, a fost invitată în podcastul lui Gojira, iar cu această ocazie a vorbit despre sarcină şi, surpriză, a dezvăluit sexul copilului!

„Nu (n.r.: nu va avea o petrecere pentru a afla dacă bebelușul e fetiță sau băiețel). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis”, a dezvăluit Anca Dinicu, în podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira’.

Cum a anunţat actriţa că este însărcinată

La începutul lunii Iunie, chiar de Ziua Copilului, Anca Dinicu și-a oficializat public relația cu iubitul ei. Tot atunci, vedeta a dezvăluit şi faptul că este însărcinată.

Iubitul actriței în vârstă de 34 de ani este Georgian Păun, un cunoscut baschetbalist. Cei doi aşteaptă cu nerăbdare să-l cunoască pe noul membru al familiei.

„De ziua copilului va spun ca asteptam un copil. Eu si cu tipul asta din spatele meu. Mai bine sa aflati de la mine decat de la vreo matusa care a auzit de la o nepoata.

Bun, acum ca stiti, stau linistita. Sarbatoriti frumos copilul din voi cu orice ocazie. La multi ani!”, a scris Anca Dinicu, în urmă cu o lună, pe pagina personală de Instagram.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 24 iul. 2024, 13:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×