Lidia Buble, experiență paranormală la un hotel. Momente de coșmar pentru artistă: „Eu credeam că vine sfârșitul lumii”

Publicat: 28 iul. 2024, 14:23 Autor: Denisa Iordache Vedete

Lidia Buble a povestit experiența paranormală pe care a trăit-o atunci când s-a cazat la un hotel. Artista susține că nu e prima data când trece prin așa ceva în locația respectivă și crede că locul e bântuit. Iată ce a declarat!

Lidia Buble călătoreșe foarte mult datorită concertelor pe care le are cu trupa. Recent, artista a avut parte de o experiență mai puțin normală atunci când s-a cazat alături de colegii ei de trupă la un hotel. Lidia povestește că auzea zgomote stranii la ea în cameră, în timp ce la băieți era liniște.

Lidia Buble, despre experiența paranormală

Lidia Buble își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Recent, cântăreața a povestit pe instagram experiența pe care a trăit-o atunci când s-a cazat la un hotel.

„M-am trezit la ora 06.00 ca să plec spre aeroport și nu știu cum să vă povestesc (…) Este o casă bântuită, nu este niciun geam, se plimbă porumbeii prin ea (…) Și acum când m-am trezit îi întreb pe băieți: „La voi s-au auzit toată noaptea niște zgomote dubioase?”. Ei au spus că nu. La mine din jumătate în jumătate de oră se pornea un zgomot din balcon, eu credeam că vine sfârșitul lumii și nu să spui că era afară uragan. Niște zgomote foarte dubioase și toată noaptea s-a întâmplat asta”, a povestit artista.

Hotelul este bântuit

Lidia Buble este sigură de faptul că acel hotel este bântuit pentru că aceasta nu a fost prima dată când Lidia a trecut prin această întâmplare paranormală în acel loc. Artista povestea că a mai fost cazată acolo și a trăit aceleași lucruri neplăcute.

„Noi am mai stat o dată aici. De câte ori stăm aici, suntem bântuiți (…) Zici că se trânteau chestii, zici că ploua tare, cu gheață (…) De când am ajuns până când plec se aud zgomotele alea”, a mai adăugat Lidia.

Sursă foto: social media

Publicat: 28 iul. 2024, 14:23 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×