Tavi Colen, despre momentul în care a decis să se mute în Bucureşti: „Nu aveam bani nici să stau în cămin, a trebuit să mă lipesc de o fată”

Publicat: 23 iul. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Tavi Colen a mărturisit în cadrul unui interviu recent că a trecut prin clipe foarte grele după ce a părăsit trupa Talisman. Nu avea bani sau unde să doarmă, însă după ce a cunoscut-o pe actuala lui parteneră, viaţa i s-a schimbat. Artistul a făcut dezvăluiri emoţionante despre perioada respectivă.

Tavi Colen s-a mutat de la Târgu-Jiu la București pentru că îşi dorea o carieră în industria muzicală. Pe lângă acest lucru, artistul avea nevoie de bani, voia să îşi ajute mama care făcuse numeroase sacrificii pentru familia lor.

Tavi Colen: Cel mai rău lucru din cariera mea a fost că am pierdut Talisman”

Artistul a recunoscut că plecarea din trupa Talisman a fost cel mai greu moment din viaţa lui. Cu toate astea nu a renunţat.

„Cel mai rău lucru din cariera mea a fost că am pierdut Talisman. Nu am mai putut continua cu această trupă care, la un moment dat, era cam numărul unu în țara noastră. Am rămas cu niște amintiri excepționale și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru. -Talisman a început foarte simplu, într-o cameră de cămin, camera 28. Eu, spun răspicat, să se scrie asta: eu, Tavi Colen, am dat numele formației Talisman. Există articole, există emisiuni în care povestim cum am pus noi numele asta, spune Alin Oprea acest lucru.

Ce minte el acum pe la televiziuni e problema lui. Cred că de la acolo are pierderi de memorie, dar pot să-l înțeleg. Alcoolul este greu de gestionat, pot să trec cu vederea, sunt prea mulți ani de atunci”, spune Tavi Colen, pentru Fanatik.

Ce spune artistul despre relaţia cu Emma

În continuare, artistul a povestit că mama lui a fost cea care a insistat ca el să plece în Bucureşti si să îşi construiască un viitor. Nu i-a fost deloc uşor să se despartă de ea, mai ales că era foarte bolnavă.

„A fost dramatică mutarea. Mama mea, care era și bolnavă, și-a rupt din sufletul ei ca să mă trimită la București. Mi-a zis du-te la Bucureșți și arătă-le cum se cântă’.  Vedeam tot felul de vedete la tv, festivaluri și mama era contrariată, de ce nu mă duc și eu să le arăt cum trebuie cântat.

Mama nu avea o educație muzicală, dar avea un simț artistic dezvoltat. Cel mai greu a fost să stau la București, să plec de lângă familia și prietenii mei. Să vii în Capitală, să nu cunoști pe nimeni, fără bani. Am ajuns aici doar cu o pereche de blugi, niște teniși chinezești și două tricouri. Nu aveam bani nici să stau în cămin, a trebuit să mă lipesc de o fată”, mai spune Tavi Colen.

Mai mult, Tavi Colen a vorbit şi despre cum a cunoscut-o pe Emma, femeia care i-a schimbat viaţa în bine.

„Am cunoscut-o acum 17 ani, la mare. Ea mătura scena, era angajată la un resort și avea grijă să fie scena curată când veneam noi să cântăm. Se ocupa de jocuri de copii, era angajată pe vacanță la resort. Era elevă atunci, cred că avea vreo 17 ani, era în vacanță și făcea un ban.
Noi nu ne-am suportat de la început, nu ne-am înțeles aproape deloc. Ea credea că o iau la mișto, dar eu eram doar vesel și m-a înțeles ea greșit”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 23 iul. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×