Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche”. Cum a reacţionat soţul actriţei, Cosmin Curticăpean

Publicat: 22 iul. 2024, 11:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Laura Cosoi este foarte fericită pentru că a putut face parte din distribuţia filmului „Retreat Vama Veche”. Experienţa pe care a trăit-o alături de bunele sale prietene, Adela Popescu şi Ada Condeescu este cu siguranţă de neuitat. Blondina, care joacă un rol principal, a avut de interpretat o scenă în care se sărută cu Jorge. În exclusivitate pentru CIAO.RO, actriţa a dezvăluit cum a reacţionat soţui ei.

Filmul „Retreat Vama Veche” va fi lansat în cinematografe în luna octombrie. În trailerul comediei, actrița joacă o scenă neașteptată cu cântărețul Jorge, pe care îl și sărută pătimaș.

Laura Cosoi s-a sărutat cu Jorge în filmul „Retreat Vama Veche”

Întrebată cum a reacţionat Cosmin Curticăpean atunci când a văzut-o, Laura Cosoi a explicat că partenerul ei o susţine necondiţionat în carieră. Soțul vedetei nu îi cere explicație acesteia pentru scenele în care apare.

„Un sărut? Am plin de secvențe. Unul montat, că vrea doar să vă atragă să veniți să vedeți cum se întâmplă. Eu sunt cu mai mulți pretendenți, dar în special joc cu Toto Dumitrescu, mai mult cu Daniel Nuță. Am chiar și cu Jorge o secvență”, a spus ea.

În continuare, blondina a dezvăluit că soţul ei are mare încredere în ea şi nu este deranjat când ea apare în astfel de ipostaze: „El nici nu-și pune problema. În general, comediile sunt abordate ca niște comedii, nici scenele nu sunt luate în serios și sunt super nostime. Nici nu știu dacă am discutat despre asta, nu s-a discutat înainte”.

Ea a și recunoscut că a vorbit despre film cu soțul ei, însă nu i-a dat foarte multe detalii.

„Mi s-a părut că e mult mai important personajul meu. Adică am povestit cu el despre ce se întâmplă în film, dar nu detaliat: am scena aia și aia, și cu cealaltă, și cu ăla, și cu celălalt”, a mai dezvăluit actriţa. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 iul. 2024, 11:14 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×