Adriana Bahmuțeanu a mai bifat un divorț! Prezentatoarea TV a făcut primele declaraţii despre separarea de George Restivan: „Din păcate…”

Publicat: 19 iul. 2024, 14:08 Autor: Denisa Iordache Vedete

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au dat vestea neașteptată în showbiz. Cei doi s-au despărțit după un an și trei luni de căsnicie. Deși păreau fericiți și vorbeau despre frumoasa lor poveste de dragoste, mai ales după căsătorie, Adriana a anunțat recent pe rețelele de socializare că ea și George și-au spus „adio”. Iată ce a transmis!

Anunțul a surprins pe toată lumea, mai ales că în urmă cu doar câteva luni, Adriana Bahmuțeanu vorbea cu admirație despre soțul ei și despre relația frumoasă pe care acesta o are cu copii ei din fosta căsnicie cu Sivliu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit

Adriana Bahmuțeanu și-a obișnuit publicul cu transparența în ceea ce îi privește viața personală. Vedeta și-a ținut mereu fanii la curent cu momentele fericite sau mai puțin fericite din viața ei. Astfel, ea a decis să le transmită acestora perioada dificilă prin care trece și schimbarea importantă care se petrece în viața ei.

A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă!!! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre!

Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă.
Vă rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la această decizie!

Vom rămâne în continuare prieteni buni și ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”, este mesajul postat de brunetă pe rețelele de socializare.

Ce spunea Adriana în timpul relației cu George

Această veste a fost complet neașteptată, mai ales că Adriana vorbea foarte frumos despre George, iar relația lor părea că este aproape perfectă.

„Merge super. Ne completăm, luăm decizii împreună, îmi zice de zece ori pe zi că sunt frumoasă, mă ajută la treburi, spală vasele, dă cu mopul…

Este un om foarte calm și drăguț și mă susține cu jobul. Are grijă de băieți, de toți trei. S-au împrietenit”, declara vedeta în urmă cu ceva timp pentru cancan

 

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 19 iul. 2024, 14:08 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×