Oana Lis dă cărțile pe față! De ce nu i-a oferit un copil lui Viorel Lis: „Am avut o frică”

Publicat: 21 iul. 2024, 09:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Oana Lis a vorbit despre motivul real pentru care nu i-a făcut un copil lui Viorel Lis! Blondina a recunoscut. Iată ce a declarat!

Oana Lis și Viorel Lis formează un cuplu de peste 2 decenii, dar nu au un copil împreună. Deși mai are alți moștenitori, Viorel Lis și-a dorit mereu un copil alături de iubirea vieții lui, Oana.

De ce nu au Oana Lis și Viorel Lis un copil

Oana a recunoscut că nu și-a dorit un copil pentru că nu a dorit să ducă mai departe genele familiei, pe care o consideră problematică.

Oana Lis a dezvăluit că a fost victima abuzurilor tatălui ei și că nu a avut o relație bună cu mama sa, experiențe care i-au lăsat traume adânci. Pentru a depăși acest trecut dureros, vedeta a urmat ani de terapie și a devenit psiholog, încercând astfel să se vindece și să ajute și pe alții. 

Blondina a purtat o lungă luptă cu suferința și a făcut tot posibilul să își depășească trecutul dificil. Afectată profund de experiențele trăite, soția lui Viorel Lis a decis la un moment dat să nu devină mamă. 

„Am făcut ani de zile terapie. Am avut o frică, pentru că nu am avut un model sănătos de familie. M-am gândit să nu dau genele mai departe din familia mea, atât ale mamei, cât și ale tatălui. Se spune că orice om poate să greșească și să cunoască o relație toxică, o relație disfuncțională care îți face rău. Dacă stai mai mult de cinci ani într-o relație de genul, atunci înseamnă că și tu ai probleme pe care trebuie să ți le rezolvi. Mama mea era traumatizată, bătută și tot l-a așteptat. Ea nu îmi aducea mie pachete, copilul, ci îi ducea tatălui meu în pușcărie. Clar că avea și ea probleme emoționale și psihice de a rămas în genul acesta de relație. Neavând un model sănătos de mamă, eu nu am vrut să dau mai departe durerea aceasta din sufletul meu, traumele, să mai sufere cineva cum am suferit eu”, a mărturisit vedeta în podcastul Marei Bănică.

Viorel și-a dorit un copil

Viorel Lis a făcut tot posibilul să o convingă pe Oana să îi ofere un copil, ba chiar, spune blondina, fostul primar a apelat la gestul disperat de a o implora în genunchi.

„La început, Viorel și-a dorit copil cu mine și a insistat foarte mult. Îmi aduc aminte un moment în care s-a așezat în genunchi și m-a rugat să facem un copil. L-am cam dus cu vorba cu multe lucruri. La un moment dat credeam că sunt însărcinată, dar nu eram. Atunci am fost și speriată foarte mult de lucrul acesta. Eu vorbind acum pare ușor și par detașată, dar nu. Îmi este foarte greu. Nu știu cum percep ceilalți, dar e foarte greu și toate traumele acestea rămân. Se numește stres post-traumatic”, a mai adăugat Oana Lis.

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 21 iul. 2024, 09:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×