Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost săltată de poliție. Cum se apără vedeta

Publicat: 18 iul. 2024, 15:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Drăgușanu a făcut primele declaraţii după ce a fost dusă la audieri într-un dosar de evaziune fiscală. Vedeta este suspectă, alături de un grup care aducea haine de lux, blănuri și altele din Turcia, de vânzarea articolelor, însă fără să declare veniturile la stat. Ea ar fi fost cea care intermedia vânzarea lor.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Econimice, Sector 4 au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, într-un dosar penal de evaziune fiscală.

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost săltată de poliție

Blondina a fost dusă la audieri joi dimineață, sub suspiciunea de evaziune fiscală. Se pare că vedeta ar fi intermediat vânzarea unor haine de lux aduse din Turcia, fără a declara veniturile. Prejudiciul, din primele informaţii apărute este estimat la 332.000 de lei.

Bianca Drăguşanu susține că nu are nicio implicare în activitatea societății și că a fost, la un moment dat, imaginea firmei de haine de lux.

„Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”, a declarat vedeta pentru Click.ro.

Ce spune avocatul vedetei

Avocatul Biancăi a făcut şi el declaraţii şi a explicat că pentru moment nu poate comenta despre cele întâmplate. În schimb, a explicat că vedeta nu se ocupă de firma care a fost menţionată în dosar, nu ea este administratorul legal.

„Cât timp este o anchetă în desfășurare, noi nu putem comenta. Doamna Bianca Drăgușanu nu este administratorul societății, ea nu s-a ocupat niciodată de activitatea acestei societăți. Este adevărat că ea a fost la un moment dat imaginea acestei societăți. Bianca Drăgușanu va sta la dispoziția organelor competente oricând, cu orice informație va fi necesară, de fiecare dată când va fi solicitată”, a declarat avocatul Biancăi Drăgușanu pentru Spynews.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 iul. 2024, 15:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×