Avocatul Biancăi Drăgușanu, primele declarații! Ce spune despre dosarul în care este implicată vedeta

Publicat: 18 iul. 2024, 13:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Drăgușanu a fost dusă joi, 18 iulie, la audieri, într-un dosar de evaziune fiscală, după ce ar fi adus haine de lux din Turcia pe care le vindea sub marcă proprie, fără a declara veniturile la stat. Avocatul vedetei a făcut primele declaraţii despre acest caz!

Vestea că Bianca Drăgușanu s-a trezit cu mascații la ușă astăzi, la prima oră a dimineții pentru că este acuzată de evaziune fiscală a luat pe toată lumea prin suprindere. Fanii blondinei aşteaptă cu sufletul la gură să afle mai multe detalii despre situaţia cu care vedeta se confruntă.

Avocatul Biancăi Drăgușanu, primele declarații!

Avocatul Biancăi a făcut primele declaraţii şi a explicat că pentru moment nu poate comenta despre cele întâmplate. În schimb, a explicat că vedeta nu se ocupă de firma care a fost menţionată în dosar, nu ea este administratorul legal.

„Cât timp este o anchetă în desfășurare, noi nu putem comenta. Doamna Bianca Drăgușanu nu este administratorul societății, ea nu s-a ocupat niciodată de activitatea acestei societăți. Este adevărat că ea a fost la un moment dat imaginea acestei societăți. Bianca Drăgușanu va sta la dispoziția organelor competente oricând, cu orice informație va fi necesară, de fiecare dată când va fi solicitată”, a declarat avocatul Biancăi Drăgușanu pentru Spynews.

Câţi bani câştigă vedeta din afacerea cu rochii

Totul a început în 2014 cu un profit modest, dar acum rochiile Biancăi sunt foarte căutate. Împreună cu echipa sa, aceasta realizează rochii de mireasă, rochii de seară, dar și alte ținute.

„Rochiile de mireasa din colectia 2018 se adreseaza femeilor care prefera eleganta si, in acelasi timp, stilul putin nonconformist, care le invaluie in mister. Rochiile de seara realizate in atelierul meu sunt facute pentru cele mai exigente cliente, calitatea finisajelor si materialelor sunt de exceptie”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

Potrivit cifrelor de la Ministerul de Finanțe, în 2014, firma a avut un profit de 36.230 lei, iar în 2015, un profit de 203.202 lei. Anul trecut, afacerea i-a adus Biancăi 443.869 lei, un câștig dublu față de cel din 2016.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 iul. 2024, 13:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×