Mike Godoroja, un tată fericit: „Povestea copiilor mei este una care pare a fi desprinsă din basm!”

Publicat: 18 iul. 2024, 12:11 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Mike Godoroja, un tată fericit: „Povestea copiilor mei este una care pare a fi desprinsă din basm!”

Mike Godoroja își petrece viața între două mari valori: muzica și familia. Pentru ambele îi mulțumește Cerului și se străduiește să le ofere echilibru în atenție și prioritate. Dacă povestea muzicală este „la vedere” și se bucură de dragostea publicului, povestea familiei este ceva mai discret trăit de către artist, cu sau fără voia domniei sale.

Pe de altă parte, de fiecare dată când are ocazia, artistul povestește cu lumină în priviră despre cei doi copii pe care îi are, gemenii Ana Maria și Alexandru. Fiica este una dintre cele mai talentate soprane ale vremurilor, iar fiul un specialist IT extrem de iscusit.

Povestea copiilor mei, Ana Maria și Alexandru gemeni la vârsta de 21 de ani este una care pare a fi desprinsă din basme dacă nu e chiar un basm trăiți în realitate de către mine.

„Ana Maria terminat Royal Academy of Music și este soprano, iar Alexandru a terminat King’s College și este specialist în proiecte IT, AI, cu un viitor foarte atractiv. Amândoi copiii mei au făcut școala de muzică, pian, vioară și violoncel, dar Ana Maria s-a manifestat foarte de timpuriu prin plăcerea și bucurie imensă de a cânta în fața prietenilor. Am învățat repertoriul Abba, Queen și Whitesnake, peste 200 de piese, pe care le cântă în mod fluent cu textul integral. Încă de la 16 ani am luat-o cu mine și a cucerit publicul. Atunci am realizat că ea are în gena capacitatea de a magnetizata audiența și mai ales are talent. Mi-am suflecat mânecile, am numărat argintii din punguța mea, nu foarte mare, și a trebuit să trag patru ani de zile să pot să plătesc o facultate, un Conservator care să-i ofere un viitor. Mi-am dorit o școală care să-i confere o pregătire extrem de solidă, și la zi, cu tehnicile de cântat vocal.”, povestește artistul.

Pasionat de muzică este și fiul lui Mike Godoroja, însă pentru el partea tehnică a fost mai importantă.

„Alexandru este un iubitor de muzică progresivă și electronica, foarte talentat compozitor și este autorul piesei care dă titlul albumului meu: viață.
Această piesă a cucerit publicul de la prima interpretare și mi-a dovedit că este un băiat care are o sensibilitate aparte, este modest, iar fetei care îl va alege pe el să-l iubească sunt convins că îi va oferi tot sufletul lui. Sunt fericit că am copii înțelepți, cuminți și cu viziune asupra vieții lor.”, conchide artistul.

Publicat: 18 iul. 2024, 12:11 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă
×