EXCLUSIV I Cine este femeia în care Pavel Bartoș are încredere deplină? „Ţine de vreo 7, 8 ani încoace” + Are legătură cu Smiley

Publicat: 18 iul. 2024, 14:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Pavel Bartoș și Smiley sunt colegi la Vocea României și la Românii au talent, emisiunile emblemă de la Pro TV, sunt buni prieteni, dar și rude, după ce artistul a botezat-o pe una dintre fiicele actorului. De aproximativ 8 ani, cei doi au același stilist – Irina Voinea.  Pavel Bartoș a povestit, pentru CIAO.RO, că a cunoscut-o prin intermediul lui Smiley și că i-a lansat provocarea de a-l îmbrăca în tendințe, mai ales că nu este un tip slim fit, ci unul care se încadrează în tipologia regular fit.

Irina Voinea i-a schimbat lui Pavel Bartoș stilul vestimentar, dar l-a făcut să se simtă confortabil, iar acest lucru se vede cu fiecare apariție a lui pe micul ecran. Și, cel mai important: i-a dat încredere să experimenteze, să iasă din șabloanele clasice și să aibă curaj să poarte outfituri inedite cu o atitudine corespunzătoare.

Pavel Bartoș despre colaborarea cu Irina Voinea: “Cred că aș fi o adevărată provocare pentru tine!”

Pavel Bartoș ne-a povestit că a cunoscut-o pe stilistă prin intermediul amicului său, Smiley, pe care ea deja îl îmbrăca de vreo 4 ani. Plăcut impresionat de modul în care Andrei se prezenta la filmări, Pavel a decis să demareze propunerea.

“Este o colaborare extraordinară, care, uite, ține de vreo 7-8 ani încoace, niște ani în care tot am încercat să ne găsim stilul, ea lucra foarte mult cu Smiley, mi-a plăcut stilul ei. Așa am cunoscut-o pe Irina. Era stilista lui Smiley la “Vocea României” și la “Românii au talent” și i-am propus: hai, încearcă, eu cred că aș fi o adevărată provocare pentru tine! Pe unul slim fit poate să-l îmbrace oricine, dar hai să vedem, să îmbraci unul ca mine, unul regulat fit!”, a povestit, pentru CIAO.RO, simpaticul prezentator TV. Vedeta Pro TV a adoptat rapid propunerile vestimentare ale designerului și a extins colaborarea dincolo de emisiunile de la Pro TV.

Pavel Bartoș: “Tot timpul când începem un proiect nou, îi zic: surprinde-mă!”

Irina i-a ales outfituri pentru proiecte din zona de teatru și film, în conformitate cu personajele și reperele despre ele, pe care actorul i le-a furnizat.

“Și ne-am găsit în timp. Și am avut atâta încredere în ea, încât mi-a făcut costumele și pentru  spectacolul “One man aproape show” la Teatrul Odeon, mi-a făcut costumele și pentru “Romanian Tradition”, pentru scurtmetraj, pentru că avem încredere foarte multă acum unul în altul”, a concluzionat Pavel Bartoș.

Colaborarea cu Irina Voinea l-a ajutat pe actor și să scape de anumite greșeli pe care le făcea involuntar. “Să nu încerc să mă complic și să am încredere. Noi picăm foarte des în clișee, știm că merge negru cu alb, știm că ne stă bine doar în aia. Nu știu, probabil că ne este comod și am învățat să nu-mi fie comod. Și să am încredere, să mă surprind pe mine. Asta e! Am învățat mult! Am învățat să fiu curajos în ale îmbrăcatului”, a spus, pentru Ciao.ro, Pavel Bartoș.

De multe ori, prezentatorul Vocea României alege o cromatică mai puternică, ieșind în evidență. S-a obișnuit așa și se simte bine. “Acum dacă văd un costum neutru zic: dar de ce doar atât? Am supărat pe cineva? Îmi place! Normal că încerc totuși să fie raportat la personalitatea mea, orice culoare, orice croială, atâta tot, dar în rest am încredere mare în ea. Tot timpul când începem un proiect nou, îi zic: surprinde-mă!”, ne-a povestit Pavel Bartoș.

Zilele trecute s-a dat startul filmărilor pentru sezonul 12 Vocea României, așa că Bartoș, în calitate de amfitrion, ne va surprinde atât prin outfituri, cât mai ales prin reacțiile spontane, fiind responsabil cu gestionarea emoțiilor și fiindu-le alături susținătorilor: „Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit… pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!”.  Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu își asumă rolul de antrenori, ei urmând să găsească cele mai bune voci din acest sezon.

Foto: Instagram

Publicat: 18 iul. 2024, 14:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Am absolvit Facultatea de Geodezie în 2005 și apoi un masterat în Comunicare și Relații Publice la SNSPA. Mi-am dorit…...
Pe aceeași temă
×