Niculina Stoican este în doliu! Celebra artistă a pierdut o fiinţă dragă: „Pe PǍMÂNT ne-ai purtat de grijă, din CER să ne ocrotești!”

Publicat: 17 iul. 2024, 16:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Niculina Stoican trece prin clipe grele. Celebra artistă de muzică populară este în doliu. Pe reţelele de socializare a publicat recent un mesaj emoţionant în care a explicat ce fiinţă dragă a pierdut. 

Niculina Stoican suferă enom, după ce bunica ei, în vârstă de 96 de ani, a decedat. Relația dintre cele două era una deosebită, iar artista povestea ori de câteva ori avea ocazia în interviuri despre cea alături de care şi-a petrecut o mare parte din viaţă.

Niculina Stoican, în doliu

Niculina Stoican a anunțat dispariția bunicii dragi pe rețelele sociale.

“E primul răsărit fără matale MAICUȚǍ! Și nu știu ce-am să mă fac, nu te mai văd, nu te mai aud, nu te mai găsesc! Și-mi tot spuneai “vine și vremea să plec, nu mă poți tu ține cât lumea”, dar eu te-aș fi ținut, că erai LUMEA MEA!

Și iar nu știu ce-am să mă fac, fără grija matale, fără vorbele matale! Cine se mai roagă pentru mine cum te rugai matale “să-ți dea Dumnezeu sănătate cǎ pe toate le descurci, să te mileascǎ și pe tine copilu tău cum m-ați milit voi pe mine!

Și-mi aduc aminte cum îmi spuneai când te întrebam cum să mă descurc “să faci cum ai știi, da să nu-ți fie rușine de ce-ai făcut”! De la cine mai iau eu VORBǍ DE NĂDEJDE măicuțǎ ? Și nu știu ce-am să mă fac!

Să te HODINI măicuța mea a bună, ÎN LUMINǍ!  Pe PǍMÂNT ne-ai purtat de grijă, din CER să ne ocrotești! EU, nu știu ce-am să mă fac fără MATALE”, a scris pe contul personal de socializare Niculina Stoican.

Bunica artistei avea probleme de sănătate

În ciuda vârstei înaintate, bunica Eugenia a fost prezentă alături de cele două nepoate, Adriana și Niculina, în urmă cu câteva luni, la podcastul Iulianei Tudor, scrie Star Popular.

”Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probeme, iar eu m-am speriat. I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână, dar de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt foarte, foarte fericită”, mărturisea Niculina Stoican, în urmă cu doi ani.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 17 iul. 2024, 16:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×