Bianca Mitroi, în depresie din cauza iubitului său! Ce a aflat tânăra cu doar câteva zile înainte de a pleca la Insula Iubirii

Publicat: 16 iul. 2024, 12:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Mitroi și Robert Braia s-au înscris la emisiunea Insula Iubirii pentru că şi-au dorit să îşi testeze relaţia. Sau ce a mai rămas din ea. Asta pentru că tânăra artistă a aflat un lucru şocant despre partenerul ei cu doar câteva zile înainte de a ajunge în Thailanda. A povestit totul cu ochii în lacrimi la primul bonfire.

Prima ediție a sezonului 8 la Insula Iubirii a început cu dezvăluiri neașteptate! Unul dintre cupluri a reuşit să-i lase fără cuvinte pe colegii lor, dar şi pe telespectatori. Bianca Mitroi a povestit cât de mult a suferit atunci când a aflat că iubitul său a încercat să scape de animalele sale de companie. Bărbatul a recunoscut totul!

Bianca Mitroi, în depresie din cauza iubitului său!

Bianca Mitroi are 27 de ani, iar partenerui ei, Robert Braia 28. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, iar de atunci formează un cuplu. Una dintre cele mai mari probleme din relaţia lor, potrivit spuselor tânărului, a fost legată de animalele de companie ale iubitei lui. Bruneta avea două pisici pe care le iubirea enorm, iar el se simţea mereu pe locul doi.

Din acest motiv a decis să scape de feline. Bianca Mitroi a fost foarte afectată de acel episod din viața ei. În schimb, Robert Braia a explicat cum a început totul și de ce a recurs la acest gest. Dezvăluirile concurentului au şocat întreaga ţară!

”În seara în care au dispărut, a venit un prieten pe la mine, am lăsat geamul deschis, am plecat și au plecat și ele. Oarecum ea era extraordinar de atașată, zicea că sunt ca și copiii ei.

Nu consider că am fost gelos pe ei, ci erau și încă sunt motivul pentru care noi nu putem să depășim un impas în relație. (…) Nu voiam sa fiu doar eu și atât. Eu i-am zis că sunt și alergic la motani. (…) Pe mine m-a adus în pragul disperării sincer, și de asta am făcut ce am făcut”, a declarat Robert Braia, la Insula Iubirii.

Bianca Mitroi a aflat accidental, din mesajele lui Robert Braia cu o altă persoană, că el și-ar fi dorit să nu mai existe animalele în viaţa lor. Concurenta a fost șocată, dar nu a rămas indiferentă, căci s-a răzbunat pe iubitul ei. Bianca Mitroi i-a vandalizat mașina iubitului ei, pentru a-l face să sufere.

”M-a deranjat foarte mult și reacția ei după ce a aflat chestia asta. S-a dus și mi-a vandalizat mașina”, a mai spus concurentul.

 

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 16 iul. 2024, 12:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×