Jador a reacționat după ce Ilinca Vandici a spus că el se află într-o „energie feminină”. Ce i-a transmis artistul

Publicat: 16 iul. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Jador a răbufnit după ce Ilinca Vandici a spus că el are „o energie feminină” și a ținut să-i transmită că greșește complet. Manelistul afirmă că este foarte responsabil și îi sprijină pe cei din jurul lui, fiind mereu ocupat, ceea ce face dificil pentru femei să rămână în preajma lui pe termen lung. 

În emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au abordat subiectul despărțirii dintre Jador și Oana Ciocan. Cele două prezentatoare TV au sugerat că manelistul este văzut ca având o „energie feminină” și au insinuat că este implicat în mai multe relații. 

Răspunsul artistului

Jador a fost deranjat de afirmațiile făcute de prezentatoarea Ilinca Vandici, așa că i-a oferit acesteia un răspuns în mediul online:

„Domnișoara sau doamna Ilinca Vandici, am văzut că ați spus despre mine că eu sunt într-o energie feminină. Îmi pară rău că aveți opinia asta, părerea asta. Să știți că nu este deloc așa! Un bărbat are grijă de familia lui și eu am grijă de familia mea, de toate familiile din jurul meu, de toți oamenii din jurul meu. Doar că… eu sunt mereu pe drumuri. Vezi?! Femeile au alte așteptări. Eu am niște lucruri de care trebuie să profit. Nu vă dau dumneavoastră explicații, doar că să spuneți despre mine că sunt într-o energie feminină nu e tocmai plăcut.”

Cum au reacționat Ilinca Vandici și Teo Trandafir la vestea despărțirii lui Jador de Oana Ciocan

Teo Trandafir le-a transmis un mesaj subliminal tuturor femeilor care ar putea avea o relație cu Jador și care se vor considera capabile să îl schimbe.

„Ilinca Vandici: Avem o veste bună pentru telespectatoare, pentru doritoare. Jador e liber!

Teo Trandafir: Iar?!

Teo Trandafir: Păi el e născut liber. El e dat liber și liber va rămâne!”

 

Sursă foto: social media

 

Publicat: 16 iul. 2024, 11:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×