Prima reacție a lui Betty Salam după ce a fost acuzată că și-a părăsit soțul pentru un manelist celebru! „Mă străduiesc să mă ridic pe orice plan…”

Publicat: 14 iul. 2024, 11:26 Autor: Dora Bazavan Vedete

Betty Salam, fiica cea mare a celebrului Florin Salam, are probleme în căsnicie și se pare că s-a despărțit de tatăl băiețelului ei și soțul său, Cătălin Vișănescu.

După ce Cancan.ro a aruncat bomba că aceasta a plecat deja de acasă, fiul ei, Mathias, rămânând în grija soțului ei, Betty Salam a dat o replică în social media la ceea ce s-a scris despre ea. Fiica lui Florin Salam recunoaște că este om și are și ea probleme, la rândul ei, dar că îi place să trăiască frumos și face orice ca se se ridice pe toate planurile așa că îi sfătuiește pe oameni să nu o judece!

Prima reacție a lui Betty Salam după ce a fost acuzată că și-a părăsit soțul pentru un manelist celebru! „Mă străduiesc să mă ridic pe orice plan…”

Betty Salam s-a postat azi pe Instagram fiind în compania băiețelului său, atât acasă, cât și la o plimbare cu mașina prin oraș. Despre fiica lui Salam au apărut zvonuri în presă că mariajul ei a ajuns la final și că aceasta ar fi renunțat la relația pe care o avea cu Cătălin Vișănescu pentru că nutrește sentimente puternice pentru un coleg de breaslă cu care a și colaborat la un moment dat, manelistul Iuly Neamțu.

„Vreau să închid repede subiectul acesta! Mă cunoașteți doar pe plan profesional! Și ce credeți? Mă consider și sunt  – the best mom – vorbesc în numele celor care vor să mă denigreze pe mine, ca om.

Da, sunt om!  Și eu am probleme, dar îmi place să trăiesc frumos. Mă străduiesc să mă ridic pe orice plan, că sunt ambițioasă și îi mulțumesc bunului Dumnezeu, că am o minte calculată.

Așa că, aveți răbdare! Voi deveni cea mai bună versiune a mea! Statzzz Cumintzzz! Zâmbește, Betty vă iubește! P.S: Nu mai judecați fără cunoștință de cauză”, a fost mesajul transmis de Betty Salam, în social media.

Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, s-au căsătorit în 2018. Fiica lui Florin Salam nu s-a remarcat până acum cu astfel de subiecte și scandaluri legate de viața ei personală fiind întotdeauna o familistă convinsă. Se pare că ea ar fi plecat de ceva timp de acasă și deja locuiește cu bărbatul care i-a furat inima, și el puțin însurat, la rândul său.

Publicat: 14 iul. 2024, 11:26 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×