Buretele magic îndepărtează petele galbene ale scaunului de toaletă în câteva secunde. Cum se folosește

Publicat: 12 iul. 2024, 12:55 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
Buretele magic îndepărtează petele galbene ale scaunului de toaletă în câteva secunde. Cum se folosește

Uleiurile de corp, apa dura, urina, machiajul, transpirația și chiar produsele de curățare pot face scaunele de toaletă să devină galbene în timp.

Experta în curățenie, doamna Hinch, a împărtășit metoda ei de bază pentru îndepărtarea petelor de pe scaunele de toaletă.

Când vine vorba de treburile casnice, una dintre cele mai grele este curățarea toaletelor. În timp ce înălbitorul este adesea folosit pentru a curăța toaletele, mulți oameni nu sunt conștienți că poate provoca de fapt pete, în ciuda proprietăților sale de curățare.

Buretele magic îndepărtează petele galbene ale scaunului de toaletă în câteva secunde

O persoană care se lupta cu petele galbene ale scaunului de toaletă a fost utilizatorul Facebook Lilian Beckett.

Ea a postat pe grupul de Facebook, „Mrs Hinch Cleaning Tips”: „Scaunul de toaletă alb devine galben pe margine, ce ar trebui să folosesc pentru a-l curăța?”

Postarea a fost bombardată de răspunsuri, dar cea mai sugerată opțiune a fost să folosești ceva numit „burete magic”, scrie express.co.uk.

Andrea Richardson a spus: „Burete magic!”

Sheila Gillmore a fost de acord și a scris: „Am făcut-o în câteva secunde la mine!”

Julie Davis a mai postat: „Burete magic. Era pe cale să-mi schimb scaunul de la toaletă chiar înainte să-l încerc – acum e ca nou”.

Angela Harkin a răspuns: „Folosește cu siguranță buretele de șters magic. A funcționat extraordinar la toaleta mea”.

Radierele magice sau bureții magici conțin melamină, o bază organică bogată în azot, care este un abraziv puternic, dar delicat.

Bureții pot fi folosiți pentru a îndepărta urmele de pe pereți, grăsimea de pe plite și murdăria de pe capacele roților, precum și alte zgârieturi și pete.

Radierele pot fi cumpărate online și de la supermarketurile locale pentru aproximativ 3 lei pentru doi.

Alte sugestii de la fanii doamnei Hinch au inclus evitarea folosirii înălbitorului, deoarece acest lucru poate face ca scaunele de WC să „devină galbene”.

Ann Stanton a scris: „Nu puneți înălbitor în toaletă și închideți capacul. Aburii vor îngălbeni plasticul. În mod normal, nu este recuperabil, așa că un scaun nou dacă îl doriți din nou alb”.

Tina McCarthy Barton a comentat: „Când pui înălbitor în toaletă și ții capacul jos, asta pătează scaunul și îl îngălbenește”.

Soluția minune care te scapă de depunerile de piatră din toaletă. Ai nevoie de 1 singur ingredient

Soluția minune care te scapă de depunerile de piatră din WC. Ai nevoie de 1 singur ingredient.

Bicarbonatul de sodiu are și o capacitate puternică de absorbție a mirosurilor, ceea ce înseamnă că poate neutraliza mirosurile neplăcute din toaletă.

Cum să cureți WC-ul cu bicarbonat de sodiu:

Pentru a curăța toaleta cu bicarbonat de sodiu, urmează acești pași simpli:

1.       Ai nevoie de bicarbonat de sodiu, o perie de toaletă, o cană sau un recipient pentru apă și o lingură. Citește mai multe aici.

Publicat: 12 iul. 2024, 12:55 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×