Tratamentul de 1 leu împotriva căderii părului. Uită de produsele din comerț

Publicat: 12 iul. 2024, 11:50 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
Tratamentul de 1 leu împotriva căderii părului. Uită de produsele din comerț

Tratamentul de 1 leu împotriva căderii părului. Uită de produsele din comerț costisitoare și care nu te ajută.

Căderea părului este o experiență extrem de frustrantă, în special pentru că este dificil de prevenit sau de controlat.

De asemenea, există momente în care nici nu știi care este motivul din spatele acestei probleme. Deși este un proces natural, alți factori precum factorii genetici, lipsa de nutrienți, stresul sau problemele de sănătate pot fi vinovate de acest aspect. Din acest motiv, ideal este să integrezi nutrienții potriviți în dieta zilnică pentru a ține la distanță această problemă.

Unul dintre cele mai bune alimente pentru prevenirea căderii părului este… Vezi AICI care este, de fapt, tratamentul care costă doar un leu!

Cum să ai grijă de părul blond în sezonul cald

Părul blond necesită o atenție deosebită, mai ales în timpul verii. Expunerea la soare poate intensifica nuanța blondă și poate duce la apariția unor tonuri nedorite, precum galben sau portocaliu. Dacă te confrunți cu această problemă, este util să descoperi recomandările de îngrijire de mai jos pentru a proteja și menține culoarea părului blond în sezonul estival. Iată niște trucuri și sfaturi care te vor ajuta să îți îngrijești părul blond în această perioadă!

Fiecare femeie își dorește o culoare intensă a părului și o podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare. Este bine știut că părul blond necesită o îngrijire aparte și o rutină specifică. Citește mai multe aici.

sursa foto: Shutterstock

Publicat: 12 iul. 2024, 11:50 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×