Oana Lis, despre motivul pentru care a ales să nu mai plece deloc în vacanțe: „Îmi este greu”

Publicat: 13 iul. 2024, 11:30 Autor: Denisa Iordache Vedete

Oana Lis a decis să rămână acasă în această vară și a renunțat la plăcerea de a merge pe litoral, din dorința de a fi alături de soțul ei. Vedeta a dezvăluit că în ultima perioadă a petrecut puțin timp în afara locuinței. 

Oana Lis spune că nici în acest sezon estival nu va pleca în vacanță, la fel cum a făcut și anul trecut, deoarece preferă să rămână alături de soțul ei, Viorel Lis, care se confruntă cu probleme de sănătate. 

Motivul pentru care Oana Lis nu mai pleacă în vacanțe

Oana spune că Viorel Lis o îndeamnă să iasă din casă și să desfășoare diferite activități, dar ea preferă să îi fie alături. Recent, vedeta s-a prezentat la lansarea unei cărți, acolo unde a răspuns la câteva întrebări pentru Viva.  

Am venit aici la lansarea cărții Luminiței Baicu. M-am simțit foarte bine. Chiar îmi era dor să stau cu oamenii și cu energie bună. Nu merg în vacanță. Nu mai plec nici la mare. Nici anul trecut nu am fost. Eu nu spun asta pentru a mă victimiza, ci pentru că este realitatea mea. Este ceea ce trăiesc eu acum. Sigur că poate aș putea să plătesc pe cineva să stea cu Viorel, dar nu mă simt bine. El mi-a spus să plec măcar pentru câteva zile la mare, dar nu mă duc. Mie, chiar și la evenimente când ies, îmi este greu, pentru că noi mereu ieșeam împreună. Dar asta este viața. Totuși, în vacanță m-aș simți rău să plec fără el.” , a spus blondina pentru sursa citată.

Oana: „Când iubești pe cineva îi vrei binele.”

Oana spune că îi este greu să desfășoare activități fără soțul ei și că încercă să-l introducă și pe acesta în ceea ce face, astfel că îi trimite mereu filmulețe din locurile în care se află sau îl sună cu apel video, pentru a-l face să se simtă mai bine.

„Îi mai fac poze, îi mai trimit imagini de aici… El a insistat să mai ies din casă. Când iubești pe cineva îi vrei binele. Eu îi vreau binele lui, iar el, mie. Tot timpul m-a susținut, așa că a venit momentul acum să îl susțin și eu pe Viorel”, a mai adăugat vedeta.

Sursă foto: social media

 

Publicat: 13 iul. 2024, 11:30 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația CIAO.RO, site ce face parte…...
Pe aceeași temă
×