Puya, huiduit de public pe scena de la Neversea 2024. Nimeni nu se aştepta ca artistul să aibă o asemenea reacţie!

Publicat: 11 iul. 2024, 09:00 Autor: Denisa Iordache Vedete

Puya a urcat pe scena de la Neversea 2024, festivalul desfășurat pe litoral care a început joi, 4 iulie, și s-a încheiat duminică, 7 iulie. Artistul a oferit un spectacol de excepție fanilor săi, dar i-a uimit cu un gest neașteptat.

La ediția din acest an a festivalului Neversea, mai mulți artiști români au urcat pe scenă, printre care Antonia, Alex Velea și Grasu XXL. Dacă Grasu XXL i-a uimit pe fani cu momentul emoționant în care a izbucnit în lacrimi, momentul în care Puya a cerut să fie huiduit a fost și mai neașteptat.

Puya a cerut să fie huiduit de public

După puțin timp de la apariția lui pe scena, Puya s-a oprit din spectacol și a rugat publicul să-l huiduie: „Am și aplauze, dar am înțeles că merge mai bine cu huiduieli. Am văzut eu un băiat care a fost huiduit și a apărut în toate ziarele apoi. Puteți să mă huiduiți un pic? Unu, doi, trei și…Fenomenal, mulțumesc din suflet!” , a spus artistul pe scena de la Neversea.

Babasha este artistul care a fost huiduit la concertul Coldplay

Se pare că Puya făcea referire la Babasha, artistul care a fost huiduit de către public atunci când a cântat împreună cu trupa Coldplay. La momentul respectiv, publicul s-a împărțit în două tabere formate din cei care erau împotriva cântărețului și cei care îl susțineau.

Desigur, în ciuda reacțiilor negative de la primul concert, Babasha nu s-a lăsat descurajat și a continuat să își facă datoria, urcând pe scenă și la al doilea concert Coldplay.

Într-un interviu cu Damian Drăghici, artistul a recunoscut că l-a avertizat pe solistul trupei Coldplay, Chris Martin, că există posibilitatea unei reacții adverse din partea publicului.

Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează și că mesajul lor este altul”, a spus Babasha la momentul respectiv.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 11 iul. 2024, 09:00 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×