Anisia Gafton dezvăluie secretul relației fericite pe care o are cu Serghei: „Au existat furtuni, vânturi de primăvară, tornade…”

Publicat: 14 iul. 2024, 11:30 Autor: Denisa Iordache Vedete

Anisia Gafton împarte scena cu partenerul ei de viață. Aceasta a fost mereu asociată cu umorul de calitate deoarece face stand-up comedy și reușește mereu să stârnească hohote de râs. Vedeta a dezvăluit secretul relației lor. Iată ce a spus!

Anisia Gafton este prima femeie care a reușit să facă stand-up comedy de calitate în România. Firea ei pusă mereu pe glume i-a adus aprecierea publicului, dar și a iubitului ei, Serghei.

Anisia Gafton: „Secretul relației noastre este comedia

Invitată într-un interviu Viva , Anisia a dezvăluit care este secretul relației pe care o are de șase ani cu actualul ei iubit:

„Secretul relației noastre este faptul că eu sunt un om bun și iert dacă Serghei se supără când fac eu ceva rău. Secretul relației noastre este comedia. Încercăm să nu luăm foarte multe în serios. Facem foarte multe glume și nu stăm prea des serioși.”

Cum se împacă cei doi după o ceartă: „Mai vin eu cu o glumă, mai vine el cu o glumă…

Chiar dacă sunt doi oameni ai comediei, nu poate fi totul roz. În schimb, comedia le rezolvă orice dispută, iar cei doi nu au luat vreodată în calcul despărțirea.

„Dacă a existat un moment mai tensionat, am vorbit despre asta, am comunicat și am găsit soluționare în probleme. Nu am avut situații limită în care să vrem să ne despărțim. Dar, ca în orice cuplu, au existat furtuni, vânturi de primăvară, tornade… în funcție de vreme. În momentul în care ne certăm, încercăm să nu stăm foarte multă vreme supărați și să rezolvăm conflictul. Mai vin eu cu o glumă, mai vine el cu o glumă și, uite așa, trecem mai ușor peste situație…”, a mai spus blondina pentru sursa citată.

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie

Anisia Gafton și Serghei au trecut la următorul pas, atunci când acesta a cerut-o de soție anul acesta, la finalul lunii mai. Cuplul se afla într-o vacanță în Grecia, atunci când Anisia a primit întrebarea pe care toate femeile își doresc să o audă.

„Suntem împreună din 2017, chiar 2018. Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii. Nu aș vrea un eveniment foarte fancy, unul simplu și frumos, cu prietenii și cu voie bună.”, a spus Anisia Gafton.

 

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 14 iul. 2024, 11:30 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×