Prosoape de baie pufoase fără balsam de rufe! Ingredientul din bucătărie care le face moi la atingere

Publicat: 09 iul. 2024, 12:57 Autor: Loredana Dumitrașcu Life

Prosoape de baie pufoase fără balsam de rufe! Ingredientul din bucătărie care le face moi la atingere. Transformă prosoapele aspre în prosoape pufoase și moi cu un simplu truc de uz casnic.

În timp ce oțetul alb este eficient în îndepărtarea petelor, murdăriei și bacteriilor, pot fi necesare câteva cicluri de spălare cu acest ingredient pentru a face prosoapele moi.

Experții de la Linens Limited au explicat. „Adăugarea unei căni de oțet la o spălare a prosoapelor aspre poate elimina reziduurile lăsate de balsam de rufe și readuce fibrele prosoapelor la o stare mai moale, scrie express.co.uk.

Prosoape de baie pufoase fără balsam de rufe

„Această metodă s-ar putea să nu funcționeze complet la prima spălare. Și este posibil să fii nevoit să-ți treci prosoapele printr-un număr de cicluri înainte de a te putea bucura de rezultate.”

Dar există o bază de uz casnic care este o „opțiune mai bună decât oțetul” atunci când vine vorba de înmuierea prosoapelor.

Bicarbonatul de sodiu adăugat la spălare va reacționa cu orice balsam pentru a dizolva reziduurile care fac ca prosoapele să devină mai puțin moi în primul rând.

Acest produs de uz casnic nu numai că înmoaie prosoapele. Dar poate și elimina umezeala și poate fi o „opțiune mai bună decât oțetul pentru cei îngrijorați de mirosuri și contaminare”.

Experții au spus: „Bicarbonatul de sodiu este o substanță mai neutră, care nu se va prinde de țesături”.

Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în ciclul de spălare

Tot ce este necesar este o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu adăugată peste prosoapele din tamburul mașinii de spălat.

Prosoapele sunt cel mai bine spălate în apă caldă, nu fierbinte, pentru a proteja fibrele.

Mai mult, balsamul de rufe nu este recomandat pentru spălarea lor. Deoarece acest lucru poate duce la acumularea de reziduuri în material.

Odată spălate și centrifugate, atunci este timpul să scuturați prosoapele pentru a ajuta la separarea fibrelor.

Dacă aveți un uscător de rufe, o mică învârtire a mașinii vă va ajuta să obțineți prosoape și mai pufoase.

Prosoapele de baie sunt rigide? Cu aceste 2 ingrediente naturale devin pufoase și nu mai ai nevoie de balsam de rufe

Prosoapele de baie sunt rigide? Cu aceste 2 ingrediente naturale devin pufoase și nu mai ai nevoie de balsam de rufe.

Chiar și prosoapele de cea mai bună calitate pot deveni în cele din urmă rigide și dure din cauza unei greșeli obișnuite. Dar este ușor să le restaurați cu articole pe care probabil le aveți deja în dulapul din bucătărie.

Prosoapele pot deveni cu ușurință tari și crocante în timp, dacă nu sunt spălate corespunzător. Dar există o modalitate simplă de a restaura prosoapele pentru a le face din nou moi. Citește mai multe aici.

 

Publicat: 09 iul. 2024, 12:57 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×