Prin ce clipe grele a trecut Andreea Marin în lupta cu depresia: „O durere atât de mare. L-am negat pe Dumnezeu pentru un timp”

Publicat: 14 iul. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
Prin ce clipe grele a trecut Andreea Marin în lupta cu depresia: „O durere atât de mare. L-am negat pe Dumnezeu pentru un timp”

 Andreea Marin a făcut mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a suferit de depresie și s-a simțit complet deznădăjduită. Vedeta este una dintre cele mai de succes femei din România, construindu-și o carieră demnă de admirat, în domeniul televiziunii. În spatele imginii de „Zâna Surprizelor”, Andreea Marin ascundea o suferință enormă, care la un moment dat a copleșit-o. Prezentatoarea a simțit, într-o vreme, ca și cum Dumnezeu ar fi părăsit-o.

Andreea Marin, 48 de ani, este recunoscută ca una dintre cei mai de succes oameni de televiziune, cu o carieră ce reprezintă un exemplu pentru mulți dintre cei care activează în domeniu. Prezentatoarea a avut totuși o viață marcată de drame, de la moartea mamei sale, când era doar o copilă, la suferințele care au urmat ani mai târziu. Andreea Marin și-a deschis sufletul și a relatat un episod mai puțin cunoscut depre momentul în care s-a simțit copleșită de durere și și-a pierdut orice speranță, chiar și încrederea în Divinitate.

Andreea Marin povestește un episod copleșitor din cea mai grea perioadă vieții sale

Andreea Marin a vorbit cu emoție și o sinceriate debordantă despre un episod delicat din viața ei, în care a simțit că durerea este prea mare și nu putea înțelege motivul pentru care îi era dat să ducă o astfel de suferință. Prezentatoarea a recunoscut că nu mai vedea nicio rază de speranță și se simțea ca și cum Dumnezeu a părăsit-o.

‘Desigur (n.r a fost supărată de Dumnezeu), eram doar un om, un omuleț la vremea aceea și nu avea capacitatea de a înțelege o durere atât de mare. L-am negat pe Dumnezeu pentru un timp, peste ceva vreme, poate un an sau doi, mi s-a întâmplat să trăiesc, la proporții mai mici o neîmplinire, o durere, nici nu-mi mai amintesc ce a fost, dar știu că, fără să-mi propun, în mod spontan am spus „Doamne ajută’, mi-am dat seama că Dumnezeu a fost cu mine în orice moment, aștepta doar să-mi revin, să am capacitatea de a înțelege că el nu a plecat niciodată de lângă mine, de atunci nu ne-am mai despărțit.

Am trecut și eu prin depresia mea, prin porția mea de viață trăită mai greu, dar, cumva, mulțumesc lui Dumnezeu pentru forța pe care mi-a dat-o de a mă reconstruit și de a merge mai departe. Există așa, cineva cu mâna pe umărul nostru, de acolo de sus, nevăzut, dar pe care îl simțim mereu’, , a mai adăugat Andreea Marin, în cadrul podcastului lui David Dobrincu.

Ce crede despre o nouă căsătorie

Andreea Marin este în prezent o femeie împlinită, mândră de fiica ei Violeta, din mariajul cu fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr.. Prezentatoarea are în prezent o relație de iubire cu omul de afaceri Adrian Brâncoveanu, cei doi afișându-se, discret, la câteva evenimente. Iată ce ne-a povestit Andreea Marin despre relația cu actualul partener și o posibilă căsătorie.

„Ne-a unit suferința fiecăruia, nu era un moment fast pentru niciunul dintre noi, viața ne-a adus astfel împreună la greu și sufletele noastre s-au deschis în mod firesc. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru mine și mă bucur că a fost așa, pentru că am crescut împreună bazându-ne pe valori comune și pe sentimente care au crescut în timp, nu pe aparențe. De atunci până azi, am construit mult în doi.

Nu am nimic împotriva căsătoriei, în pofida nepotrivirilor din viața mea, se întâmplă, dar nu trebuie trase linii și concluzii radicale pentru că nu ne iese ceva cum ne dorim în viață. De aceea există speranță și viitor. Să învățăm să clădim mai bine.”, a declarat Andreea Marin pentru Viva.ro.

foto: social media

Publicat: 14 iul. 2024, 09:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×