Gina Chirilă, prima reacţie după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bogdan Vlădău: „Poate că în alt univers…”

Publicat: 08 iul. 2024, 12:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gina Chirilă a publicat pe reţelele de socializare un scurt filmuleţ, alături de un mesaj cu subînţeles după ce s-a zvonit că ea şi Bogdan Vlădău s-ar fi despărţit. Blondina a vorbit despre lipsa de respect dintr-o relaţie, alimentând şi mai mult zvonurile despărţirii.

În urmă cu 11 ani, Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău au decis să meargă pe acelaşi drum. În 2020 au devenit părinţi, blondina a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă care a primit numele Katia. Relaţia lor a trecut şi prin momente mai puţin frumoase, însă de fiecare dată au reuşit să treacă peste obstacole. De ceva timp se zvoneşte că ar exista, din nou, probleme în paradis.

Gina Chirilă, prima reacţie după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Bogdan Vlădău

Fanii blondinei au observat că aceasta a şters de pe pagina sa de Instagram aproape toate pozele cu tatăl fetiţei sale. Ulterior, ea a transmis și un mesaj care le-a dat de gândit celor care o urmăresc în mediul online.

„Poate că în alt univers l-aș fi lovit în față pentru lipsa de respect”, a scris ea pe TikTok, fără să facă referire la ce se referă.

Fanii au reacţionat imediat

Fanii au văzut clipul ei și imediat au reacționat: „Eu nu înțeleg de ce toate femeile frumoase sunt înșelate 😳”/ „Nu uita: Ești superbă❤și Dumnezeu îți va da pe cineva mult mai bun🥰”/ „Nu îmi vine să cred😭😭😭 ești superbă meriți tot ce e mai bun❤️”/ „S-au despărțit?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Gina Chirilă, dezvăluiri neaşteptate despre relaţiile soţului ei

Bogdan Vlădău a cunoscut-o pe soţia lui pe vremea când aceasta avea 18 ani, iar de atunci sunt nedespărţiţi. Gina Chirilă este considerată una dintre cele mai frumoase femei chiar şi de vedetele de peste hotare (VEZI TOATE DETALIILE AICI).

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Gina Chirilă a răspuns la câteva întrebări incomode despre relaţia ei, iar dezvăluirile pe care le-a făcut au şocat pe toată lumea. Blondina a fost cât se poate de sinceră chiar şi atunci când a vorbit despre viaţa personală a soţului ei.

„Numește cel puțin o vedetă din România pe care ai suspectat-o sau despre care ai aflat că a fost amanta soțului tău”, a fost întrebarea adresată de către prezentatorul TV.

Ei bine, Gina Chirilă a dat cărțile pe față, mărturisind că Bogdan Vlădău și Iulia Vântur au avut o relație, însă cu ceva timp înainte ca ei doi să fie împreună. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 08 iul. 2024, 12:23 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×