Scapă de mirosul de gătit și tutun din bucătărie! Trucul rapid și fără bani care te va salva

Publicat: 08 iul. 2024, 10:31 Autor: Loredana Dumitrașcu Life

Scapă de mirosul de gătit și tutun din bucătărie! Trucul rapid și fără bani care te va salva pe loc. Nu ai nevoie de să cumperi nimic și nici să mai arunci banii pe odorizante costisitoare.

Bucătăria este locul unde îți petreci foarte mult timp. Acolo se gătește, se mănâncă și mai ales se și fumează. Mirosul persistent care rămâne este cu adevărat enervant. Noi îți venim în ajutor cu mai multe trucuri, care te vor scăpa de această problemă.

Mirosurile de prăjeli din bucătarie pot fi eliminate dacă lăsăm să fiarbă pe aragaz o oală cu apă în care am pus oţet. De asemenea, putem să ardem coajă de portocală, lămâie sau salvie uscată într-un recipient termorezistent.

Pentru a îndepărta mirosul neplăcut care vine de la hotă şi hornul acesteia, putem spala hota cu apă şi oțet. Pentru tutun, punem la fiert apă cu felii de lămâie şi dăm drumul la hotă, astfel ca aburii traşi de ea să înlăture mirosul care vine din bucătărie.

De mirosul din cuptorul de la aragaz putem scăpa cu ajutorul unei soluții cu care să-l curățăm, folosind un burete abraziv. Soluția o vom prepara prin adăugarea de bicarbonat de sodiu în apă. Aceeași soluție o putem folosi și la curățarea frigiderului, scrie realitatea.net.

De ce miros urât prosoapele după spălare. Pune acest ingredient secret în mașina de spălat pentru un parfum curat

De ce miros urât prosoapele după spălare. Pune acest ingredient secret în mașina de spălat pentru un parfum curat.

Unul dintre motivele pentru careprosoapele capătă miros neplăcut, ca de mucegai, este că în timp se acumulează detergent și balsam în fibrele textile. Astfel, se creează un fel de peliculă și prosoapele nu mai absorb la fel de bine apa și nici nu se usucă în întregime, favorizând apariția bacteriilor care determină mirosul neplăcut. Vezi aici cum scapi de mirosul neplăcut din prosoape. Cea mai eficientă metodă prin care elimini mirosul oribil este una la îndemâna tuturor și foarte ieftină.

Publicat: 08 iul. 2024, 10:31 Autor: Loredana Dumitrașcu Life
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×