Andreea Marin a pus la punct o internaută după ce a criticat-o pe fiica ei + Ce spune vedeta despre relaţia Violetei

Publicat: 27 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Marin a pus la punct o internaută după ce aceasta a criticat-o pe fiica ei, Violeta. Tânăra a acceptat recent invitaţia într-un podcast, acolo unde a abordat mai multe subiecte despre activităţile în care este implicată. Apariţia ei a fost apreciată de mulţi oameni, însă unele voci, se pare, au găsit motive de nemulţumire.

Andreea Marin a povestit în repetate rânduri cât de mult s-a implicat în creşterea Violetei. Fosta prezentatoare TV a făcut de-a lungul timpului multe eforturi pentru ca fiica ei să aibă un viitor frumos şi să aibă principii sănătoase după care să se ghideze.

Andreea Marin a pus la punct o internaută

Recent, vedeta a publicat pe pagina sa de Facebook interviul pe care Violeta l-a oferit despre proiectele sale. Una dintre urmăritoarele ei a scris un comentariu negativ în care îşi spune părerea despre apariţia Violetei, dar şi despre relaţia pe care tânără o are în prezent.

„Violeta e foarte frumoasă şi inteligentă asta-i sigur ceea ce nu îmi place sincer, nu stiu exact câţi ani are, dar mi se pare că la vârsta ei e prea mult make up, expunere cu iubit pe reţelele de socializare, mi se pare că e prea mult pentru vârsta ei cât o avea 15-16 ani poate greşesc eu… Mi se pare că e prea devreme…”, a scris internauta.

Răspunsul Andreei Marin nu a întârziat să apară. Fosta prezentatoare a pus-o imediat la punct pe urmăritoarea sa. Mai mult, a explicat faptul că este mândră de realizările Violetei atât în ceea ce priveşte viaţa personală, cât şi cea profesională.

„Violeta nu are iubit, ci prieten, ceea ce e firesc la vârsta ei, sunt foarte decenți și frumoși împreună. Iar machiajul nu este deloc exagerat, ci unul firesc pentru o apariție la televiziune, în general nu se machiază, doar la ocazii speciale”, i-a transmis Andreea Marin.

Violeta Bănică, declaraţie de dragoste pentru actualul iubit

Până acum, fiica Andreei Marin s-a concentrat pe viitorul ei. Şi-a făcut părinţii mândri datorită rezultatelor pe care le-a obţinut la şcoală, este o elevă eminentă, se implică în numeroase activități extracurriculare, iar pe vitor îşi doreşte să studieze Dreptul.

Recent însă, tânăra le-a dezvăluit celor care o urmăresc faptul că în viaţa ei a apărut cineva care i-a cucerit inima. Frumoasa şatenă a publicat recent un videoclip pe Insta Story, în care apare alături de un adolescent.

Violeta s-a filmat într-o oglindă, în timp ce iubitul ei o ține în brațe. La un moment dat tânărul a sărutat-o, iar pentru ca lucrurile să fie cât se poate de clare, în dreptul clipului video tânăra a scris și: „Te iubesc”. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×