EXCLUSIV | Costi Max, actor Atletico Textila: „Nu eram vreun Messi atunci când făceam fotbal, dar nici „fraier” nu eram”

Publicat: 27 iun. 2024, 10:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Costi Max se numără printre actorii serialului de comedie Atletico Textila, al cărui nou sezon urmează să revină pe micile ecrane.

Costi Max, actor în Atletico Textila, este fan încă din 2016 când nici nu-și imagina vreodată va juca în el, câțiva ani mai târziu. Tânărul spune s-a integrat bine în echipă, iar colegii din garda veche au fost primitori.

Costi Max, actor în Atletico Textila: „Messi este idolul meu pentru faptul că este foarte umil”

Erai fan Atletico Textila în 2016, când au apărut primele sezoane? Îți imaginai că vei ajunge să joci în el, opt ani mai târziu?

Am fost mare fan Atletico Textila și așteptam fiecare episod la TV. Pe atunci, visam să fiu fotbalist și încă făceam fotbal de performanță. Nu cochetam cu actoria, dar cumva Dumnezeu mi-a împlinit visul oarecum (râde – n.r.).

Cum a fost să te alături echipei? Te-ai simțit ca un new transfer? Sau te-ai integrat cu ușurință?

Consider că m-am integrat foarte bine, băieții din „garda veche” au fost foarte primitori, iar cu cei care au apărut odată cu mine, mă mai cunoșteam din Facultate.

Îi vei împrumuta personajului tău vreo caracteristică observată la eroul tău, Lionel Messi?

⁠Deși Messi este idolul meu pentru faptul că este foarte umil și vorbește doar prin faptele făcute pe teren, personajul meu este la celălalt pol. Pot spune că am împrumutat mai multe de la al doilea cel mai bun fotbalist, Cristiano.

„A fost o provocare mișto acest rol și poate este potențialul maxim pe care îl puteam atinge ca fotbalist”

Cum au reacționat urmăritorii tăi din online la aflarea veștii că te vei alătura echipei Atletico Textila?

Am fost foarte surprins de câți urmăritori știau de serial, mai ales cei foarte tineri ce aveau undeva la 8-9 ani când s-a difuzat serialul. Aceștia l-au urmărit mai apoi pe internet și cred că va avea succes, având în vedere diferența de generații ale publicului.

Le-ai transmis un mesaj de încurajare foarte frumos jucătorilor din Echipa Națională. Ce parcurs crezi că vor avea aceștia la EURO?

⁠Cred că vom ieși din grupe și vom elimina o echipa puternică din vest. Iar ce vine după, e bonus.

Crezi că cei ce te cunosc deja din online și au văzut filmele în care ai mai jucat, vor fi surprinși cumva de personajul tău din Atletico Textila?

⁠Recunosc că acest personaj este oarecum diferit de ce au văzut până acum la mine, dar esența este aceeași. A fost o provocare mișto acest rol și poate este potențialul maxim pe care îl puteam atinge ca fotbalist, pentru că nu eram vreun Messi atunci când faceam fotbal, dar nici „fraier” nu eram (râde – n.r.).

Ce jucători, atât din țară, cât și de afară, ar face parte din echipa de fotbal a visurilor tale?

Uf grea asta. Dar o sa fac o formatie 4-3-3

În poartă: Courtois

Fundaș dreapta: Cancelo

Fundași centrali: Araujo si Dragusin

Fundaș stânga: Alphonso Davies

Mijlocași centrali: Pedri și De Bruyne

Mijlocaș ofensiv: Messi

Atacant dreapta: Yamal

Atacant stânga: Mbappe

Vârf: la așa echipă, îl pun pe Alibec.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 27 iun. 2024, 10:50 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×