Alexandru Ciucu a vorbit despre viaţa sentimentală. Ce spune creatorul de modă despre relaţia dintre fiicele lui şi viitoarea parteneră

Publicat: 25 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Alexandru Ciucu a vorbit în cadrul unui interviu recent despre viaţa lui sentimentală. Creatorul de modă spune că nu se grăbeşte să îşi refacă viaţa, pentru că în prezent are alte priorităţi. De asemenea a explicat faptul că pe viitor, nu îşi doreşte ca fiicele sale să o cunoască pe viitoarea lui parteneră.

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au împreună două fetiţe care au devenit centrul universului lor. Carolina și Raisa au terminat anul şcolar, iar la serbare au fost prezenţi ambii părinţi, chiar dacă în continuare nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce priveşte multe aspecte care încă îi leagă.

Ce spune Alexandru Ciucu despre vacanţa fiicelor lui

Acum, cele două fetițe urmează să plece în vacanță și, potrivit spuselor creatorului de modă, plecările pe timp de vară vor fi făcute indiviual. Alexandru Ciucu vrea să-și ducă fetele în Italia, la Roma, pentru că, spune el, nu a fost niciodată cu ele acolo.

„Da, vreau să mergem la Roma. N-am fost niciodată cu ele la Roma. Este un oraș foarte frumos, foarte important. Are foarte multă istorie, inclusiv pe partea de religie. Vreau să vizităm Vatican, Basilica di San Pietro. Este un oraș care mi-e foarte drag mie, de când am studiat în Italia, l-am vizitat de foarte multe ori. O să fiu un fel de ghid. Și dup-aia mergem undeva la mare, tot în Italia, am găsit un hotel frumos cu o plajă pentru copii”, a spus Alexandru Ciucu pentru Cancan.

Ce spune creatorul de modă despre viaţa sentimentală

Întrebat cum va introduce, când va fi cazul, o altă persoană în viața copiilor, Alexandru Ciucu a afirmat că, momentan, nu vede acest lucru posibil. Creatorul de modă susţine că Raisa şi Carolina trec printr-o perioadă destul de grea, iar prioritar pentru el în acest moment este viitorul copiilor.

„Momentan, nu văd lucrul ăsta posibil. Nu simt să fac lucrul ăsta, cred că copiii trec momentan printr-o perioadă foarte dificilă pentru ei. Nu există o astfel de persoană și dacă ar exista, la un moment dat, nu văd prea important să o cunoască neapărat copiii. Dacă lucrurile astea se vor întâmpla și în cazul meu și în cazul celălalt, cred că lucrurile trebuie să se întâmple gradual, într-un mod natural, nu trebuie forțat nimic. Dar deocamdată nu se pune problema, nu văd posibilă situația asta”, a mai explicat el.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×