Ilona Brezoianu a spus „DA”! Vedeta de la Antena 1 s-a măritat în rochie scurtă şi teneşi

Publicat: 24 iun. 2024, 12:23 Autor: Denisa Iordache Vedete

Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil cu Andrei Lucian Alexandru. Sâmbată, 22 iunie, este data specială în care cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele după ce actrița a spus „DA!” în fața ofițerului stării civile. Iată primele imagini de la cununie!

Ilona Brezoianu și iubitul ei nu formează un cuplu de foarte mult timp, mai exact din anul 2023, dar acest lucru nu a stat în calea iubirii lor, iar cei doi s-au decis să își unească destinele! Actrița a optat pentru o ținută formată dintr-o rochie albă, de vară și o pereche de teniși, iar partenerul ei s-a îmbrăcat și el în pantaloni și o camașă albă.

Ilona Brezoianu s-a căsătorit civil!

În ziua cea mare, cei doi au ales să fie înconjurați de familie și prieteni apropiați, printre care s-au numărat Emi și Cuza de la iUmor. Pe data de 20 iulie cei doi vor avea cununia religioasă, iar Florin Ristei va fi cel care va bucura invitații cu muzica sa!

Actrița a fost emoționată

Ilona a trăit emoții foarte mari la cel mai important eveniment din viața ei și a trimis un mesaj fanilor ei pe contul ei de Instagram: „Cam asta a fost vibe-ul zilei de azi… Mulțumim celor care au fost lângă noi, mulțumim pentru mesajele pe care ni le-ați trimis”

În stilul ei specific, Ilona a fost mereu cu zâmbetul larg pe buze și i-a făcut pe toți cei din jurul ei să zâmbească, ba chiar i-a amuzat pe toți atunci când a strigat în gura mare „DA!” atunci când a fost întrebată dacă vrea să se căsătorească cu Andrei Lucian Alexandru.

Cuza și Ilona sunt atât colegi, cât și prieteni foarte buni. Prin urmare, artistul și-a permis să glumească pe rețelele de socializare, acolo unde i-a trimis un mesaj acesteia: „S-a întâmplat, îmi pierdusem speranța pentru ea, sincer, dar se pare că o iubește Dumnezeu! 🤣🤣 Casă de piatră, dragilor!”

Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți

În urmă cu ceva timp, Ilona a fost invitată în podcastul „La Țocii”, acolo unde a vorbit despre cum l-a cunoscut pe alesul inimii ei.

„E un băiat pe care eu l-am cunoscut într-un anumit context. Eu am cunoscut un băiat de un an și ceva și e foarte bine, suntem foarte ok împreună. Nu e actor, lucrează în cu totul alt domeniu.
E actor în viața mea. În momentul vorbirii este plecat la schi. Este monitor de schi și mai are și alte chestii pe lângă. Sunt îndrăgostită”

 

 

Sursă foto: social media

 

 

Publicat: 24 iun. 2024, 12:23 Autor: Denisa Iordache Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, specializarea Jurnalism și este redactor la publicația…...
Pe aceeași temă
×