Ana Baniciu, despre problemele cu care s-a confruntat înainte de naştere. Ce veşti a primit cu doar câteva ore înainte

Publicat: 12 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ana Baniciu a născut în urmă cu o săptămână un băieţel perfect sănătos. Artista s-a întors deja acasă, iar acum încearcă să se obişnuiască cu noua sa viaţă. Chiar dacă micuţul vedetei este în centrul atenţiei, blondina şi-a găsit puţin timp pentru a sta de vorbă cu cei care o urmăresc. Proaspăta mămică le-a povestit acestora prin ce experienţă neplăcută a trecut cu doar câteva ore înainte de naştere.

Ana Baniciu a primit la spital chiar vestea de care se temea cel mai mult. Vedeta declarase înainte de naştere că îşi doreşte să-l aducă pe fiul ei pe lume în mod natural, ba chiar a ales un medic care să-i îndeplinească dorinţa. Cu toate acestea, artista s-a gândit la siguranţa copilului şi ar fi acceptat orice variantă doar ca bebeluşul să se nască sănătos.

Vedeta a născut cu câteva zile înainte de termen, iar vestea pe care a primit-o a întristat-o teribil!

Ana Baniciu, despre problemele cu care s-a confruntat înainte de naştere

După ce a fost consultată, medicul i-a spus vedetei că bebelușul ei are cordonul ombilical în jurul gâtului, motiv pentru care ar fi fost riscant să nască natural. Așadar, a acceptat să nască prin cezariană, chiar dacă la început dorinţa ei era cu totul alta.

”La spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada aceasta de sarcină pentru o naștere naturală. (…) Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers. Însă, l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe. Nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. (…) În ultima săptămână bebelușul s-a agitat și și-a pus în jurul gâtului cordonul ombilical”, a declarat Ana Baniciu, pe Instagram.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 iun. 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×