Mutare bombă în televiziune! Cătălin Măruţă pleacă de la ProTV la Antena 1? Pe cine ar putea înlocui

Publicat: 11 iun. 2024, 13:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cătălin Măruţă a petrecut vineri, 7 iunie, alături de fiul său, David, la nunta lui Pepe. Prezentatorul de la ProTV s-a întâlnit cu mai multe vedete, iar surpriza neaşteptată a fost că s-a filmat alături de câţiva colegi din presă, dar de la trustul concurent. Liviu Vârciu a făcut chiar şi un anunţ neaşteptat!

Cătălin Măruţă prezintă de mai bine de 16 ani emisiunea de la ProTV care îi poartă numele. Audienţele record l-au plasat printre cei mai bine plătiţi oameni de televiziune din România. Însă recent internetul a explodat după ce s-a vorbit despre plecarea acestuia din trustul de pe Pache Protopopescu!

Cătălin Măruţă se mută la Antena 1?

Soţul Andrei s-a întâlnit la nunta lui Pepe cu Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu, Robert Tudor, dar şi alte vedete din showbiz. Bărbaţii au stat de vorbă, iar dialogul lor a fost filmat de vedeta de la ProTV, apoi urcat în mediul online.

În stilul caracteristic, Liviu Vârciu a făcut o glumă care i-a pus pe fani pe gânduri. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că în viitor, Măruţă i-ar putea deveni coleg.

Cosmin Natanticu: Iată-l pe colegul nostru de la ProTV

Liviu Vârciu: Nu, vrem să spunem în exclusivitate, Cătălin Măruţă va fi la Antena 1

Cosmin Natanticu: În locul meu sau al lui Răzvan Fodor. Nu vine, nu vine niciodată pe banii ăştia.

Ce spune soţul Andrei despre retragerea din televiziune

În cadrul unui interviu mai vechi, vedeta de la ProTV a vorbit despre retragerea de pe micile ecrane.

”Am învăţat să spun „Niciodată să nu spui niciodată”, cum este şi cântecul Andrei. Cred că de 20 de ani aud că social media va înlocui televiziunea, iar de vreo 10 ani că generaţiile noi gândesc altfel. Da, tehnologiile din jurul nostru se schimbă şi noi ne schimbăm, dar oamenii mereu vor dori să audă poveşti despre alţi oameni şi vor dori să se conecteze cu alţii prin emoţii simple, sincere.

Că poveştile vor fi spuse la ora 18.00 sau la ora 15.00, că vor fi pe TV sau pe TV şi online, acestea sunt detalii. Nu cred că o să fiu prezentator până la ultima suflare, dar deocamdată îmi place ceea ce fac, nu am obosit, sunt foarte bucuros să fac parte din vieţile oamenilor care ne urmăresc şi am de gând să fac asta şi în continuare”, a declarat Cătălin Măruță pentru Pagina de Media.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 11 iun. 2024, 13:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×