Răzvan Simion și iubita lui, Daliana, s-au căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Publicat: 08 iun. 2024, 15:20 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Răzvan Simion și Daliana s-au logodit în urmă cu un an și, tot atunci, au anunțat când au pregătiti nunta: în vara anului viitor! Fără a specifica vreo dată. Cei doi au mers pe o discreție totală, doar prietenii buni, care au fost, de altfel, invitați au știut când va avea loc marele eveniment! Și… Sâmbătă, 8 iunie, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și iubita lui o ”pun” de nuntă! CANCAN.RO are detaliile și vi le prezintă, în exclusivitate!

Daliana și Răzvan Simion sunt în al nouălea cer! S-au căsătorit, iar de la ora 19 va avea loc și mega-petrecerea, unde invitații au fost aleși cu mare grijă. Rudele, firește, și cei mai apropiați prieteni ai lor vor avea onoarea de a închina un pahar în cinstea lor. Citește mai multe aici.

A durat mult pana mi-am gasit camaradul de viata potrivit. Ne-am asteptat reciproc, si eu pe el, si el pe mine. Ne-am asteptat pregatindu-ne unul pentru celalalt. Ani de zile, experiente traite separat pentru a ne aduce impreuna. Nu m-a intrebat, nu am raspuns, DA-ul s-a nascut din noi, in clipa in care privirile ni s-au intalnit si sufletele s-au imbratisat. Astazi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire si de camaraderie s-a oficializat astazi, 8 iunie, in prezenta familiilor noastre dragi.
Va invitam sa ne bucuram impreuna, fiindu-ne alaturi, pe paginile noastre de socializare.
Pregatim, cu gandul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastra. ♥️, a scris Daliana pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)

Publicat: 08 iun. 2024, 15:20 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×