Violeta, fiica Andreei Marin, imagini cu actualul partener din intimitate. Cum l-a surprins tânăra pe iubitul său

Publicat: 04 iun. 2024, 19:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr, are o relaţie de ceva timp cu un tânăr pe nume George. Frumoasa şatenă le-a atras atenţia din nou celor care o urmăresc după ce a publicat o fotografie cu actualul ei partener. Iată cum l-a surprins pe acesta.

În luna martie a acestui an, Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, a făcut publice primele imagini cu iubitul ei. Fiica Andreei Marin trăiește o poveste de iubire adolescentină alături de George, un tânăr care a studiat la „Școala de media” și care este implicat în mai multe proiecte alături de alţi tineri.

Recent, Violeta Bănică a atras din nou atenția pe pagina sa de Instagram după ce a publicat la secţiunea InstaStory o imagine cu iubitul ei. Ea l-a pozat pe George în timp ce îi pregătea un fel special de mâncare. Tânărul se afla în bucătărie şi amesteca de zor în carnea de pe foc.

Ce spune Andreea Marin despre iubitul fiicei sale

Vedeta a avut o reacție neașteptată și a ținut să facă doar o scurtă precizare în aceea ce privește povestea de dragoste pe care o trăiește Violeta.

„De fiecare dată sunt acasă. Mie îmi place Paștele acasă. Îmi place Crăciunul acasă. Îmi place atmosfera aceea de familie. E tare important să simți căldura. Și căldura e acasă. (…) Nu avem iubit la vârsta aceasta. Avem doar prieten. Nu fac mărturisiri despre viața fiicei mele în felul acesta”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro.

Violeta Bănică, declaraţie de dragoste pentru actualul iubit

Până acum, fiica Andreei Marin s-a concentrat pe viitorul ei. Şi-a făcut părinţii mândri datorită rezultatelor pe care le-a obţinut la şcoală, este o elevă eminentă, se implică în numeroase activități extracurriculare, iar pe vitor îşi doreşte să studieze Dreptul.

Recent însă, tânăra le-a dezvăluit celor care o urmăresc faptul că în viaţa ei a apărut cineva care i-a cucerit inima. Frumoasa şatenă a publicat recent un videoclip pe Insta Story, în care apare alături de un adolescent.

Violeta s-a filmat într-o oglindă, în timp ce iubitul ei o ține în brațe. La un moment dat tânărul a sărutat-o, iar pentru ca lucrurile să fie cât se poate de clare, în dreptul clipului video tânăra a scris și: „Te iubesc”. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 iun. 2024, 19:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×