Catinca Roman, despre moştenirea pe care i-a lăsat-o mama ei, Mioara Roman: „Până la urmă cu asta rămâi”

Publicat: 13 mai 2024, 14:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Catinca Roman a vorbit în cadrul unui interviu recent despre moştenirea pe care a primit-o de la mama sa, Mioara Roman. După decesul acesteia, în spaţiul public au apărut tot felul de zvonuri, iar fiica sa a dorit să pună capăt tuturor speculaţiilor.

Catinca Roman a dezvăluit recent că lipsa mamei sale o afectează în continuare. Chiar dacă a trecut ceva timp de când Mioara Roman s-a stins din viaţă, vedeta încă nu s-a putut obişnui cu gândul că aceasta nu mai este.

Ce spune Catinca Roman despre moştenirea pe care a primit-o de la mama ei

Printre altele, sora Oanei Roman a ţinut să lămurească şi subiectul legat de moştenire.

„Sunt împăcată, sigur că-mi lipsește, e evident, dar cred că cumva prin mine, și prin celelalte fete din familie a lăsat ceva moștenire. Cred că și asta m-a impulsionat cumva să încerc să merg într-o altă direcție mai conectată la realitate. Noi, ăștia care stăm prin showbiz, câteodată avem tendința să ne deconectăm de la realitate, stăm în bula noastră și nu realizăm foarte bine ce se întâmplă în jurul nostru. Începusem să realizez de mai de mult timp. Am avut acces la niște oameni pe care nu i-aș fi întâlnit în alte circumstanțe și care m-au marcat”, a declarat Catinca Roman la podcast-ul „Ce mai spun vedetele„.

În ceea ce priveşte relaţia cu sora ei, Oana, Catinca nu a dorit să dea prea multe detalii. În continuare a ţinut să precizeze că moştenirea pe care a primit-o de la mama ei nu a fost una materială, ci una bazată pe experiențele și învățămintele spirituale pe care le-a primit.

„Ăsta este un subiect pe care nu aș vrea să-l discutăm astăzi (n.r. – despre relația pe care o are în prezent cu Oana Roman), cred că ce pot să spun este că nu s-a schimbat în vreun mod dramatic față de cum era înainte. Mama mi-a lăsat o moștenire genetică și mai bună, și mai puțin bună. Cele bune sunt cele intelectuale și fizice, iar negative sunt predispozițiile către anumite boli genetice, dar asta e firesc, toată lumea trece prin asta. Dacă te referi la ceva material, nu a lăsat, dar nu cred că asta e important. Eu pun preț pe lucrurile care nu sunt materiale, pentru că până la urmă cu asta rămâi, cu amintiri, momente frumoase”, a mai spus Catinca Roman.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 mai 2024, 14:33 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×