EXCLUSIV | Ioana Tufaru, despre relația pe care o are acum cu Gigi Becali + Cum va petrece Paștele: „Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”

Publicat: 03 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ioana Tufaru a vorbit în exclusivitate pentru Ciao.ro despre mutarea în altă chirie, dar și ce va face de Paște. Mai mult, ne-a povestit și în ce relații este acum cu Gigi Becali. Fiica regretatei Anda Călugăreanu a dezvăluit și că i-a luat fiului ei un cățel. 

1. Un nou membru în familie. De unde aveți cățelul? L-ați cumpărat?

Da, un nou membru! Îl avem de pe un grup de adopții de pe facebook! Nu, nu am dat bani, fiind pe adopții a fost gratis!

2. Cum îl cheamă și cum s-a acomodat acasă? Luca s-a împrietenit cu el?

Îl cheamă Ali și s-a acomodat foarte repede și ușor, mai ales cu Luca! Câinii iubesc copiii și invers! Daaa, s-au împrietenit instant, a fost un fel de dragoste la prima vedere!

Ioana Tufaru, despre relația pe care o are acum cu Gigi Becali

3. Cum v-ați acomodat și voi în noua locuință în care stați cu chirie? Va descurcați cu banii? De cât timp v-ați mutat?

Ne-am acomodat foarte bine în noua locuință! Ne descurcăm la limită să zic așa! Am avut norocul să găsim o chirie destul de ok raportat la prețurile care sunt acum. Dăm 1200 de lei la apartament cu 2 camere. Eu zic că este ok! Cu celelalte utilități ajungem undeva la 1700-1800! Ne-am mutat din 18 decembrie!

4. Cu dl Becali ați mai ținut legătura? Vă mai sprijină în vreun fel? Ce schimbări s-au făcut la imobilul în care ați locuit ani buni, unde nu plăteați chirie?

Cu dl Becali nu mai avem niciun fel de legătură odată ce am plecat de acolo nu mai suntem sub aripa lui protectoare. Nu aș vrea să dezvolt prea mult acest subiect! Nu ne mai sprijină în niciun fel! Nu știu ce schimbări s-au făcut, dacă au început încă lucrările, nu știu nimic!

Cum va petrece Paștele

5. Cum vă înțelegeți cu vecinii? Ați reușit să legați ceva prietenii? Vă ajutați între voi?

Nuuu. Deocamdată nu! La stadiul de ,,Buna ziua,,! Nu prea ne vedem între noi, nici timp să ne cunoaștem nu am avut. Întrebarea asta să mi -o pui peste câteva luni (un an !!), că sa ne cunoaștem și să legăm prietenii e nevoie de timp!

6. Proiecte? Ceva nou sub soare?

Momentan o pauză în proiecte, merg în continuare la teatru ca și spectator și aștept și sper și eu să lege un proiect ceva la teatru anul acesta!

7. Ce planuri aveți pentru această vară?

Planul pentru vară se știe. MAREEEE! Nu există la noi vară fără mare! Anul acesta la fel ca anul trecut am optat pentru Eforie Nord unde am găsit și cazare care ne acceptă și cu Ali! Am făcut deja rezervare pentru luna iunie.

8. Vine Paștele. Stați acasă? Ce preparate gătești? Ce își dorește Luca de la Iepuraș? Dar tu? 

Paștele în general pentru noi este o sărbătoare a liniștii în familie. Da, vom sta acasă ca în fiecare an, poate vom ieși prin parcul nostru drag și de suflet, parcul Al. Ioan Cuza (I.O.R!), deja a devenit o tradiție să mergem de Paște acolo an de an! Preparate ce se găsesc în fiecare casă de Paște, tradiționale, specifice doar că nu știu dacă anul acesta vom mânca miel pentru că am înțeles că s-a exagerat foarte rău cu prețul cărnii.

Dar avem alternative. Fac sarmale, salată, ouă umplute, o ciorbă de perișoare probabil și cam atât. Luca nu-și mai dorește nimic așa consistent pentru că de curând l-a primit pe Ali. El a fost și este cadoul lui (Iepurașul lui !), poate niște dulciuri, fructe.  Eu?  Bună întrebare, uite că nu m-am gândit, ce să-mi mai doresc. Am tot ce mi am dorit, o familie minunată, (acum mărită !😄), rezervarea la mare e deja făcuta 😂, ce aș putea să-mi mai doresc? Poate un proiect la teatru și sănătate să le putem duce pe toate cu bucurie și speranță! ♥️

Foto: arhiva personala Ioana Tufaru

Publicat: 03 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×