Ilinca Vandici s-a simţit ameninţată de Teo Trandafir. Cum s-au cunoscut cele două: „Am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ”

Publicat: 04 apr. 2024, 14:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ilinca Vandici şi Teo Trandafir se cunosc de peste 20 de ani. În prezent cele două vedete fac echipă la Kanal D 2, acolo unde prezintă emisiunea Follow us. În cadrul unui interviu recent, le-au dezvăluit celor care le urmăresc cum s-au cunoscut. Se pare că la început şatena s-a simţit ameninţată de prezenţa colegei sale.

Teo Trandafir şi Ilinca Vandici se înţeleg de minune, iar împreună au dat naştere unui proiect care se bucură de succes.

Teo Trandafir: „Am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ”

Numai că, până acum nu se ştia faptul că Teo Trandafir şi colega sa de platou au avut un schimb de replici atunci când s-au cunoscut. Mai exact, cele două prezentatoare s-au întâlnit în curtea unei televiziuni, iar acolo a avut loc o discuție neașteptată.

„Zicem anii, dacă suntem transparente, suntem transparente până la capăt. Sunt 20 de ani. Ilinca nu-i arată încă, eu m-am apucat de ei. Ne-am întâlnit la o emisiune unde făcea cuplu (n.red.: prezenta) cu Adrian Artene. Mie mi-a plăcut foarte mult cuplul ăla. M-am întâlnit cu Ilinca în curte și-am luat-o de jugulară și am dat cu ea de pământ. Ea era în perioada aia foarte rănită, era într-o perioadă foarte nasoală și eu nu mi-am dat seama.

Am zis: «Auzi, dacă nu vrei să-nveți nimic de la mine, vezi că eu sunt aici ca să-ți iau jobul». Mititica a deschis niște ochi atâta și și-a dat seama că aveam dreptate, pentru că eu puteam să fac asta, dar nu eram trimisă acolo ca să… așa ne-am cunoscut noi două”, a povestit Teo Trandafir, la Fresh by Unica.

Ce spune Ilinca Vandici despre relaţia cu Teo

În cadrul aceluiași interviu, Ilinca Vandici a recunoscut că sinceritatea colegei sale a luat-o prin surprindere în momentul respectiv. De asemenea, frumoasa şatenă spune că a primit o lecţie foarte importantă de la Teo Trandafir.

„A fost o lecție foarte importantă pentru mine. (…) Îmi place să învăț de la oamenii din jurul meu. Ceea ce s-a întâmplat cu Teo atunci mi-a întărit și mai tare respectul și admirația pe care i le purtam deja. În momentul în care un om pe care îl admiri, îl stimezi, îl respecți, vine și dă cu tine de pământ, pe moment îți iei șoc. Zici: «Mamă, ce nebună, ce i-a venit?». După care te duci acasă, rumegi situația și îți dai seama că ăștia sunt oamenii adevărați care trebuie să fie lângă tine. Ei sunt cei care te vor trage de mânecă atunci când greșești, care te vor ajuta să te repoziționezi pe drumul cel bun și cei pe care îmi doresc să-i am și în momentul actual în viața mea”, a adăugat și Ilinca Vandici.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 apr. 2024, 14:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×