Carmen Negoiță și-a îndreptat nasul fără operație. A urmat tratamentul lui Kim Kardashian

Publicat: 24 mart. 2023, 10:48 Autor: Dora Bazavan Vedete

Carmen Negoiță a recurs la o procedură nechirurgicală pentru a avea linia mandibulară mai fermă și mai conturată, un tip de intervenție ce a fost urmat, peste ocean, și de celebra Kim Kardashian.

În aceeași ședință, medicul chirurg estetician Iancu Morad a efectuat și o mini-rinoplastie fără operație, nivelând cocoașa nasului și ridicându-i vârful doar prin injectări fine de substanțe cu cristale de calciu. Vedeta a postat pe Instagram și pe TikTok un video cu procedura pe care a urmat-o.

Carmen Negoiță și-a îndreptat nasul fără operație

”Pielea de la nivelul mandibulei și de la bărbie se lasă odată cu înaintarea în vârstă și ne pierdem astfel trăsăturile ferme. Nu contează că iei sau nu în greutate. Aceste modificări estetice de la nivelul feței sunt inevitabile. Domnul doctor Iancu Morad are o tehnică proprie, fără operație. Doar prin mici injectări, care reface pe loc conturul feței. Face Contouring este tratamentul meu preferat pentru că, pe lângă faptul că îmi sculptează fața, o și hidratează.

Dacă tot am ajuns la dumnealui, am rezolvat și o problemă care mă tot stresa de ceva timp. Mai exact cocoașa nasului. Efectul este imediat. Se sculptează foarte bine fața și nasul, care la mine este o problemă pentru că uneori arată mai borcănat. Și are o curbură care acum s-a corectat și are vârful puțin mai ridicat doar cu niște mici injecții. Ceea ce mi se pare fascinant”, declară Carmen Negoiță.

Ce este mai exact tratamentul de Face Contouring

”Una dintre cele mai solicitate intervenții este cea de Face Contouring fără operație. Aceasta corectează aspectul căzut al mandibulei ori bărbia dublă prin injectarea unei substanțe ce conține cristale de calciu. Este un produs care este echivalent cu acidul hialuronic, dar este mult mai concentrat și oferă o posibilitate mult mai mare de întindere a pielii. Odată injectat în zona dorită, acesta stimulează colagenul, iar, la 3-4 luni după injectare, produce efectul complet și dă un aspect întinerit feței. În aceeși sesiune am efectuat și o mini-rinoplastie fără operație.

Am adus la același nivel a cocoașei nasului și am ridicat puțin vârful doar prin injectări fine de substanțe cu cristale de calciu. Ambele tipuri de proceduri sunt minim invazive, nu au efecte secundare, iar rezultatul este de fiecare dată remarcabil. În trecut puteam ajunge la aceste rezultate doar prin operație. Acum le obținem doar prin mici injectări cu substanțe de umplere. Pacientul actual dorește tratamente rapide, cu rezultate spectaculoase, dar fără anestezie generală și perioadă de recuperare”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad

Publicat: 24 mart. 2023, 10:48 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă