Cu ce se ocupă Oana Ioniță de când a renunțat la televiziune! Se împarte între dans și familie

Publicat: 04 mart. 2023, 10:40 Autor: Camelia Vedete

Cu ce se ocupă Oana Ioniță de când a renunțat la televiziune! Vedeta se împarte între dans și familie.

Oana Ioniță, viața de mamă în pași de dans. A devenit cunoscută publicului larg în postura de „Bebelușă” la emisiunea „Cronica Cârcotașilor”. Însă pasiunea ei pentru dans avea să reprezinte mai mult decât acest rol.

Cu ce se ocupă Oana Ioniță de când a renunțat la televiziune!

Pentru Oana Ioniță, inclusiv viața de mamă a venit în pași de dans. A înființat o școală de dans unde pune mare pasiune în ceea ce face, a predat cursanților ei, de la cei mici, la cei mari, chiar și în perioada sarcinii. Și tot dansul a salvat-o de la depresia postnatală cu care s-a confruntat, conform demamici.ro.

Astăzi, Oana Ionița are doi copii frumoși, Isabel (12 ani) și Maxim (8ani), care i-au moștenit din ambiție și talent artistic. Iar fiica ei îi calcă deja pe urme(le) de dans.

„Viața mea de mamă este îmbinată cu viața mea de profesor și director al școlii „Dance Planet”, care se termină foarte târziu noaptea. Și din acest motiv nu pot să mă trezesc chiar la prima oră a dimineții.

Se împarte între dans și familie

Nu sunt ca celelalte mămici, care încep ziua la 7-8 dimineața, cu mic dejun, pregătirea lăpticului, aranjatul prin casă. La mine se întâmplă ca diminețile să fie mai târzii și am noroc cu soțul care merge dimineața cu băiatul la școală, iar fetița mea învață după-amiaza și mă pot ocupa eu de ea.

Dimineața de obicei o încep cu telefonul, îmi organizez planurile de la sala de dans. Apoi verific mâncarea câinelui, pentru că avem de puțină vreme și un al treilea membru al familiei, pe Sushi, un samoyed de 4 luni. E foarte agitată, ne-a ros cablurile prin casă, ne-a mâncat canapelele și încercăm cu toții să îi oferim și o educație ca într-un an de zile să se liniștească.

Isabel împlinește în curând 12 ani și se ocupă aproape în totalitate de creșterea lui Sushi. A luat această misiune foarte în serios”, spune Oana Ioniță pentru demamici.ro.

Oana Ionita are grija mare de educatia fiicei

“Mergem la balet și gimastică ritmică, are și ea momentele ei. Nu mai e ca pe vremea noastră, copii la 6-7 ani deja au o grămadă de momente și de canto și de balet la un nivel foarte competitiv. A avut și săptămâna trecută competiție, a luat locul întâi.

În fiecare săptămână sau la 2-3 săptămâni merge la concursuri. Merge în fiecare zi la sală, doar că merge și la alți profesori, nu numai la mine, că știi cum e, cu mami e răsfățul deplin și nu mai facem performanță”, a spus Oana Ioniță pentru Libertatea, în urmă cu câțiva ani.

Publicat: 04 mart. 2023, 10:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă