După două luni de la divorț, Raluca Bădulescu și-a făcut deja iubit: ”Există cineva în viața mea … ”

Publicat: 03 aug. 2022, 13:16 Autor: Maria Apostol Vedete

După o poveste de dragoste pe care a trăit-o timp de 13 ani alături de Florin Stamin, Raluca Bădulescu a anunțat public, în urmă cu două luni, că divorțează. Vedeta Kanal D nu a rezistat prea mult timp singură, iar acum a dezvăluit că are deja un alt iubit. 

Raluca Bădulescu a anunțat la sfârșitul lunii mai că ea și soțul ei, Florin Stamin, divorțează. Vestea i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că mariajul lor dura de 13 ani. Chiar dacă s-au separat, fostul ei soț, mărturisește ea, va rămâne pentru totdeauna în inima și în sufletul ei. Și îl va considera mereu dragostea vieții ei.

Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut „Îngerul” și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane„, a declarat Raluca Bădulescu, conform Știrile Kanal D.

Vedeta a recunoscut, totodată, că între timp a cunoscut deja un alt bărbat care o face fericită. Însă nu a vrut să ofere prea multe detalii despre el.

Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele„, a declarat Raluca pentru stirilekanald.ro.

Cum a slăbit 70 de kilograme Raluca Bădulescu

După ce a ajuns la o greutate de 130 de kilograme, Raluca Bădulescu a decis că trebuie să slăbească urgent. Și pentru că nu era adepta sportului, a optat pentru o operație de micșorare a stomacului.

Acum, ea a mărturisit că nu ține o dietă strictă, dar are un mic secret.

Eu așa fac și mănânc orice, dar în cantități mici. Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu țin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici. Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculițe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Publicat: 03 aug. 2022, 13:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă