Tavi Clonda și-a deschis inima în fața prezentatoarei „Sport Arena la Zi”, Alice Bodescu, de la Metropola TV

Publicat: 15 iun. 2022, 22:35 Autor: ileana.ghinea News
Tavi Clonda și-a deschis inima în fața prezentatoarei „Sport Arena la Zi”, Alice Bodescu, de la Metropola TV

Tavi Clonda, artist, jucător de fotbal în Naționala de fotbal a vedetelor, soțul Gabrielei Cristea, a fost invitatul vedetei Metropola TV, Alice Bodescu. Cunoscutul entertainer și-a amintit de copilărie, de momentele în care încă nu știa ce avea să urmeze în viitorul lui profesional. Și-a dorit să facă fotbal, părinții îl vedeau mare tenismen, în esență, personalitatea lui a fost construită pentru artă, artă care îi este astăzi meserie de bază. Aviația i-a fost, de asemenea, pasiune pentru că da, în interiorul său se dorea un Tom Cruise, nu un Adrian Iovan, pilot de carieră.

„Începuturile sunt foarte simple. Noi jucam fotbal pe maidan adică asta era pasiunea noastră și în Brăila și în Brașov, pentru că eu am copilărit și în Brăila și în Brașov tata fiind brăilean și mama brașoveancă.Și atunci am făcut așa o transhumanță. Părinții mei măau lăsat destul de liber așa, văzând că eu eram foarte mic , aveam 5 ani, și mi-au dat o rachetă de tenis din aia de oameni mari…și eu ce am făcut? Am început să cânt la chitară…..Și după aia mi-au cumpărat o chitară la fel de mare…nu erau așa multe variante. Acum sunt și pentru 5 ani și jumătate, 6 ani, 7 ani. Și atunci au văzut că am înclinația asta spre chitară ,nici acolo nu m-au forțat, au lăsat lucrurile să decurgă normal și ușor ușor mi-am ales singur. Am făcut Facultatea de Construcții Aerospațiale… și am și terminat-o!”, i-a povestit Tavi Clonda, lui Alice Bodescu.

Ainteam de aviație, iată despre ce este vorba, de fapt:

„Stai puțin ca să înțelegi, Top Gun… eu am fost la Academia de Aviație, așa am început. Eu visam că sunt Tom Cruise, dar de fapt mie îmi plăcea să fiu actor, nu pilot. Dar eu în mintea mea am vrut să fiu și polițist și pompier când eram mic, de toate, și am zis stai mă că de fapt mie îmi place sa joc, să fiu actor, să ma pun în toate astea.”, a conchis artistul.

Cele mai mari personalități ale momentului, sportivi de renume, artiști de marcă vin zilnic în emisiunea „Sport Arena la ZI”, unde își spun poveștile, cu drag și detalii, descusuți inteligent fiind de frumoasa Alice Bodescu.

 

Publicat: 15 iun. 2022, 22:35 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă