Ce sacrificii face Ilinca Vandici pentru un corp tras ca prin inel: ”Am trei antrenamente pe săptămână cu antrenor personal”

Publicat: 30 apr. 2022, 18:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ce sacrificii  face Ilinca Vandici pentru a avea un corp tras prin inel, la ce a poftit de Paște și ce intenționează să își cumpere pe viitor, frumoasa vedetă de la Kanal D a dat din casă pentru Ciao.ro! Fiți pe fază! Sună incendiar!

Ilinca, nu te întreb dacă ai gătit de Paște, dar care e mâncarea ta preferată? Ce e musai să mănânci de sărbători?

Drob de miel și miel la cuptor, dar o rețetă specială pe care o face doar mama cu sos de hrean și lapte. Aceste două preparate le mănânc exclusiv de Paște. Felul în care le prepară mama este pe gustul meu, am învățat și noi să preparăm aceste rețete. În restul anului nu mănânc carne de miel.

”Zian este în centrul atenției”

Cum te-ai pregătit pentru domnul Iepuraș? Ce și-a dorit micuțul tău să primească de Paște?

Zian este extrem de fericit dacă primește o mășinuță nouă. Nu are pretenții mari, nici nu cere ceva în mod special. Iepurașul s-a pregătit și cu hăinuțe noi și cu multe, multe ouă de ciocolată.

Care e cel mai tare cadou pe care vrei să i-l faci soțului tău?

Nu m-am gândit la ceva anume pentru soțul meu. De Paște Zian este în centrul atenției, nu neapărat noi, dar îi voi pregăti și lui Andrei un cadou, probabil ceva de îmbrăcat sau o pereche de adidași.

Ilinca Vandici a petrecut Paștele în Delta Dunării

Tu ce îți dorești în preajma sărbătorilor de Paște, în afară de sănătate? Ați plănuit vreo vacanță exotică?

Nu am pregătit o vacanță exotică, ci una semi-exotică. Anul acesta petrecem Sărbătorile Pascale în Delta Dunării. Am avut un feedback foarte bun de la o pereche de prieteni foarte apropiați care au mai petrecut Paștele acolo. Și care m-au convins să mergem și noi anul acesta împreună cu ei. Dacă va fi vreme bună va fi semiexotică. Pentru că poate vom reuși să ne plimbam și cu barca, să ne bucurăm de fauna și flora specifice Deltei. În principal ne dorim să petrecem timp de calitate împreună în familie.

Ce escapadă ți-ai propus pentru vara aceasta cu soțul tău? Să fiți, așa, doar voi doi și plaja!

Am avut deja vacanța în care am fost doar noi doi și plaja, cea în Maldive, din martie. Anul acesta, înainte de Crăciun sau după, poate mai prindem câteva zile doar pentru noi. Am plănuit o vacanță la Disney împreună cu Zian, în iunie. La începutul lui august am vrea să mergem în Grecia sau în Turcia tot împreună cu Zian. Acestea sunt vacanțele de familie, cu, despre și pentru copil. Cei care au copii știu că vacanțele cu copiii se învârt în jurul dorințelor și nevoilor lor. Din fericire, concid și cu dorințele noastre. Așa că vor fi niște vacanțe extrem de reușite.

Cum se menține în formă Ilinca Vandici

Te-am văzut recent la o gală și arătai senzațional! A ieșit în evidență abdomenul tău fără cusur! Am observat și niște pătrățele!

Chiar calculam zilele trecute cu antrenoarea mea de când fac sport în mod constant și am o alimentație cât mai sănătoasă. Sunt vreo 12 ani de când mă țin de un stil de viață sănătos. Am observat că de la o vârstă, după 30 de ani, cel puțin la mine, totul ține de alimentație. Am perioade în care sunt extrem de atentă cu alimentația, nu fac mai deloc greșeli și rezultatele se văd. Când am o perioadă mai stresantă sau mai obosită simt nevoia să mănânc mai ales dulciuri și asta se vede în trei, patru zile. Secretul este în primul rând alimentația și, evident, sportul.

Ce faci pentru asta? Cât tragi la sală, de la ce te abții și ai vrea totuși să mănânci?

Am trei antrenamente pe săptămână cu antrenor personal. Mă abțin de la dulciuri și de la produse de panificație, dar mănânc o felie, două de pâine neagră pe zi, dacă simt nevoia. Țin post intermitent.

Își dorește o casă în Dubai

Îți lipsește ceva în momentul de față? Ce îți mai dorești pentru tine?

Îmi doresc să evoluez din ce în ce mai mult, să fiu o sursă de inspirație pentru mămici, femei în general. Îmi doresc să vindec lucrurile care m-au marcat negativ în trecut și să merg mai departe în viață liberă, fără acest bagaj neplăcut. Îmi doresc să îl văd pe Zian crescând și dezvoltându-se frumos. Să mă implic cât mai mult în viața lui, să constuim o legătură specială între noi doi.

Pe plan profesional îmi doresc să se mai întâmple alte proiecte, dar nu vă pot dezvălui încă despre ce e vorba. Întotdeauna sunt lucruri pe care le dorești, la care visezi, pe care ți le propui și este firesc să fie așa. Asta înseamnă să fii un om în permanentă dezvoltare, un om care își pune întrebări, care își dorește mai mult de la el.

E la modă să investești în imobiliare în Dubai! V-ați gândit, tu și soțul tău, să vă luați la un moment dat un apartament în Emirate?

Nu știu dacă este la modă sau nu, dar noi, înainte de a fi la modă în România această investiție, ne-am gândit la ea. Am adunat de pe piață multe informații de care aveam nevoie. Sunt anumite lucruri pe care nu ai de unde să le știi, care se pot întâmpla, care pot interveni. Cu prudență și precauție, ne-am gândit la o astfel de investiție în viitorul apropiat.

 

 

Publicat: 30 apr. 2022, 18:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă