Ce propunere indecentă a primit Dorian Popa, dar a respins-o fără să clipească: ”Cea mai nebună ofertă refuzată de mine a fost de 100.000 de euro!”

Publicat: 18 apr. 2022, 19:55 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dorian Popa este un artist curtat de mulți în ceea ce privește partea profesională. Și pentru că brandurile de toate felurile își doresc ca celebrul vlogger și influencer să le facă reclamă și să își asocieze numele cu acesta, îi revine sarcina să aleagă cu cine vrea să lucreze. Ofertele sunt astfel generoase dar nu întotdeauna pe placul vedetei. De ce și ce își permite să refuze pe loc, Dorian Popa a fost sincer cu CIAO.RO! Iată ce secrete exclusive am aflat!

Reporter: De multe ori ai spus despre tine că ești o persoană credincioasă. Ai vreun ritual de rugăciune, sau cum îi mulțumești Divinității?

Da, cu siguranță am și eu ritmul meu și rutina mea zilnică, chiar și în ceea ce privește credința! În fiecare seară înainte să adorm îmi fac  rugăciunile mele clasice, am „Tatăl nostru”, am „Doamne, Doamne ceresc tată” și „Crezul”, pe care le știu de ani de zile! Și cred că pe lângă această metodă clasică de a mulțumi mai am și metoda mea personală și anume încerc să fiu cât mai bun cu toată lumea din jurul meu, astfel încât să nu îl deranjez pe Doamne-Doamne!

Crezi în minuni? Ți s-a întâmplat să trăiești vreodată o situație aparent inexplicabilă, să primești ”semne” de la Dumnezeu?

Cu siguranță cred în minuni! Consider că viața mea este o minune pentru că eu  niciodată nu am visat la atât de mult de la Doamne-Doamne  sau la această viață! Nu pot decât  să mulțumesc zilnic, nu mai  contenesc să îi mulțumesc lui Dumnezeu! Cred în minuni și da, consider  că Doamne-Doamne ne dă semne la tot pasul și ne direcționează și ne arată drumul bun, ține de noi, să deschidem ochii, să ne vedem și să le și luăm în calcul și în seamă!

Care crede că este limita operațiilor estetice

Care crezi că este vedeta din România care a exagerat cu operațiile estetice?

Eu consider că nimeni din România sau din lumea asta nu a exagerat neapărat cu operațiile estetice. Cei care au ajuns să își facă  rău, din punctul  de vedere al sănătății, exagerând un pic, cred că ei ar trebui  să aibă un pic de atenție, în rest, consider că fiecare  poate să facă ceea ce își dorește cu înfățișarea proprie pentru că până la urmă  ar trebui să ne  privească pe noi și numai pe noi ceea ce ne dorim să schimbăm la noi.

Chiar și dacă ne place să avem gâlme pe față sau cine știe ce aspect de plastic, asta ar trebui să ne privească numai pe noi și nu pe cei din jur. În cel mai bun  sau rău caz, cum vrea să o ia fiecare,  i-ar putea interesa pe cei apropiați și anume soț, soție,  copii, dar în rest, consider că dacă  apropiații, familia, nu au nimic de obiectat în ceea ce privește  un om căruia îi plac mai mult decât prevede legea operațiile estetice, noi cei care nu avem nicio treabă cu persoana respectivă ar trebui să fim ultimii care ne dăm cu părerea.

”Dacă ar fi s-o iau de la capăt, aș începe în domeniul construcțiilor”

Ai mulți ani alături de Babs, care a fost cea mai lungă perioadă în care ați stat despărțiți? În cazul vostru au existat ”pauze”? Cum am observat că se poartă printre cuplurile actuale atunci când nu merge ceva…

Nu am fost niciodată genul ăla de cuplu. Nu considerăm că este cazul. Sunt mulți care trăiesc așa, dar considerăm că este extrem de stresant și de consumant.

Să ne imaginăm următorul scenariu, cum că ar trebui să începi viața de la zero în altă țară. Din ce activitate crezi că te-ai putea îmbogăți, mizând pe un alt talent de-al tău?

Băi, nu pot să vă mint și nici nu îmi stă în fire  să fac chestia asta! Am urmărit mai mulți oameni de super succes internațional. Iar unul dintre ei a dat un răspuns extraordinar când a fost rugat să facă un top trei al businessurilor a răspuns așa: real estate, real estate, real estate! Așa că dacă ar fi să o iau din nou de la capăt, în altă țară, cu siguranță aș începe în domeniul construcțiilor, pentru că mi se pare un domeniu  extrem de ofertant.

Dorian Popa: ”Tatăl nostru ne-a lăsat de izbeliște”

Deja am început să am și destul de multe cunoștințe, ca să nu zic mai mult de atât. Să nu sune a laudă de sine, că nu miroase a bine. Și aș începe  chiar de la zero, în sensul că aș începe chiar de la pus gresie, sau faianță sau  turnat beton și alte lucruri pentru că le-am învățat. Aș căuta să fiu cât mai profi astfel încât să pot crește în timp de la o funcție mică la una mare și ulterior să fiu chiar proprietarul șantierelor.

Care crezi că a fost cea mai mare motivație, atât pentru tine, cât și pentru fratele tău, să construiți niște cariere care să vă aducă multe satisfacții? 

Cred că întrebarea asta a fost pusă cu răspunsul deja dat în ea! Cu siguranță, una dintre cele mai mari motivații a fost faptul că tatăl nostru ne-a lăsat de izbeliște și că a lăsat-o și pe maică-mea cu noi de izbeliște și probabil că am avut noroc să fim doi bărbați care și-au dorit să  suplinească, nicidecum să se răzbune!

Ce ofertă generoasă a refuzat Dorian Popa

Care a fost cel mai urât sentiment pe care l-ai cunoscut în viața ta, dar l-ai exclus definitiv?

Nu pot să spun că l-am exclus definitiv, doar l-am pus deoparte. Pentru că să-l excluzi este aproape imposibil, este vorba despre dezamăgirea cauzată de destrămarea familiei, pentru că eram o familie cu potențial, din toate punctele de vedere!

Ai refuzat vreodată colaborări deși oferta financiară era foarte bună? Care sunt principiile după care lucrezi?

Daaa. Normal că am refuzat! Cea mai „nebună” ofertă refuzată de mine a fost de 100.000€ / an pentru promovare videochat. Refuzat instant!

 

 

Publicat: 18 apr. 2022, 19:55 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă