Mircea Lucescu a povestit despre experiența teribilă pe care a trăit-o în Ucraina în vreme de război

Publicat: 10 mart. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol General

Mircea Lucescu, antrenor al echipei Dinamo Kiev, s-a întors în România la insistențele familiei sale, îngrijorate din cauza bombardamentelor din Ucraina.

La scurt timp după izbucnirea războiului în Ucraina, antrenorul român în vârstă de 76 de ani s-a întors în România.

Inițial, acesta a spus că-și dorește să rămână alături de jucătorii lui, dar situația a degenerat. Astfel că, la insistențele familiei, a făcut drumul, anevoios, spre casă. Acum e în București, dar cu gândul la vecinii ucraineni, care suferă.

Acum e în siguranță și își face planurile. Se întâlnește și cu prieteni buni, cărora le povestește din experiența lui pe tărâm ucrainean. Paparazzi l-au surprins pe ”Il Luce” în Pipera, la o discuție cu amicii, curioși din cale afară. Deși are conturile din Ucraina blocate, antrenorul de 76 de ani nu disperă!

După ce le-a împărtățit experiența lui din Ucraina, i-a salutat respectuos, apoi a urcat în mașina care-l aștepta. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Cine este soția lui Mircea Lucescu

Familia Lucescu este, cu siguranță, una dintre cele mai solide din perisajul dâmbovițean. Cu doi antrenori de talie internațională, familia Lucescu nu a uitat să rămână unită și, în același timp, discretă.

De aproximativ 3 decenii, soția lui Mircea Lucescu își însoțește partenerul de viață peste tot în lume, acolo unde “Il Luce” are contracte și antrenează echipe puternice de fotbal.

Neli şi Mircea Lucescu se cunosc de peste 55 de ani, iar ultimii apriximativ 50 i-au petrecut împreună.

Publicat: 10 mart. 2022, 10:55 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă