Dan Negru aproape că a izbucnit în lacrimi când a văzut ce cadou i-au trimis colegii de la Antena 1

Publicat: 23 feb. 2022, 11:34 Autor: Maria Apostol Vedete

Dan Negru a început o nouă etapă profesională, după 22 de ani în slujba postului Antena 1. Foștii săi colegi i-au rămas recunoscători însă pentru tot ce a făcut în această lungă perioadă, iar de ziua lui i-au trimis un cadou emoționant. 

Dan Negru împlinește astăzi, pe 23 februarie, vârsta de 51 de ani! Așa cum era de așteptat, foarte multe persoane care îl iubesc și îi respectă munca s-au grăbit să-i trimită cadouri. Unul dintre ele a fost cu adevărat special!

El a venit din partea foștilor colegi de la Antena 1, care au aflat că ”Regele audiențelor” a suferit o pierdere dragă, după ce i-a murit un câine pe care l-a iubit timp de 18 ani. Așa că i-au trimis un exemplar identic, un pui de ciobănesc mioritic.

Un apropiat al lui Dan Negru a dezvăluit că ”a fost răsfățat de ziua lui de trei televiziuni, Antena, aia din Chișinău și Kanal D, unde se va duce din martie, atunci începe programul.

Surpriza cea mare a fost cățelușul, mai ales că lui Dan i-a murit ciobănescul, după 18 ani, iar copiii lui sunt acum în culmea fericirii. Gest frumos al Antenei, a stat acolo 22 de ani, șefii știu că e iubitor de animale și i-au făcut un cadou special de ziua lui”. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Câți bani va câștiga Dan Negru la Kanal D

Dan Negru a început negocierile cu șefii de la Kanal D la începutul lunii decembrie. La câteva zile după trecerea în noul an, acesta ar fi semnat deja contractul. Unul mai bănos decât la Antenă, dar și cu anumite bonusuri, pe care turcii obișnuiesc să le includă în „pachet”.

Concret, ”Regele audiențelor” ar urma să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, dar va primi și abonamente la SPA și la clinică medicală, plus mașină.

Ce spune Dan Negru despre schimbarea macazului la Kanal D?

Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa că profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirațîi. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a declarat prezentatorul.

 

Publicat: 23 feb. 2022, 11:34 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă