Ramona Olaru își ține iubitul sub papuc? Cătălin Cazacu stă în umbra ei și nu-i iese din cuvânt

Publicat: 19 feb. 2022, 10:24 Autor: Maria Apostol Vedete

Ramona Olaru e ”cocoșul” în casă! Sau cel puțin asta reiese din pozele în care ea și Cătălin Cazacu ies din club.

Ultimul episod agitat avea să aibă loc la finalul lunii ianuarie, când Ramona Olaru și Cătălin Cazacu o ”comiteau” din nou. Despărțire! Dar valul împăcării a rezolvat repede problema, iar protagoniștii au pășit, țanțoș, pe treptele iubirii. Loc în lumea lor, a showbizului, și-au făcut din nou, fără stres, fără timiditate. Un cuplu frumos, apreciat și invidiat. Dar cine „cântă” în cuibușorul lor?

”Găina” pare a fi coordonatorul în cuplul ce radiază, altfel, de fericire, în ciuda perioadelor mai puțin faste care le-au ”zdruncinat” iubirea.

Scai s-a ținut Cătălin Cazacu de Ramona lui, care a „definit” traseul. Ca un adevărat gentleman, însă, fostul ”Faimos” a protejat-o din umbră, acordându-i toată atenția. Și când au intrat în club, și în timpul petrecerii, și după ce cheful s-a ”spart” și au părăsit incinta. Cu țintă precisă, cuibușorul de nebunii unde cântă „găina”, dar, probabil, pentru că-i e dragă tare „cocoșului”. Și, așa, relația își deapănă armonios povestea. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ce meserie a avut Cătălin Cazacu înainte de a deveni celebru

Cătălin Cazacu nu se sfiește să pună “osul la treabă”. Puțin sunt cei care știu faptul că, în urmă cu mai bine de 11 ani, prezentatorul TV împreună cu un prieten au pus bazele unei firme de securitate.

Cum orice afacere la început de drum cere sacrificii mari, el nu s-a sfiit să îmbrățișeze cu mare devotament meseria de agent de pază.

Cazacu explică exact cum a început totul. “Toată povestea a pornit acum 11 ani, într-un birou mic unde avem dispeceratul. La momentul respectiv, firma avea trei angajați, eu, asociatul meu și un dispecer. Munceam 24 din 24 de ore, ajungeam foarte rar acasă. Noi mergeam la intervenție, noi mergeam la contracte, noi mergeam la încasat. Primi ani așa au fost, abia după am reușit să mai angajăm oameni”, a povestit Cătălin Cazacu

Publicat: 19 feb. 2022, 10:24 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă