Răsturnare de situație! Dan Negru nu poate ”divorța” încă de Antena 1

Publicat: 17 feb. 2022, 11:16 Autor: Maria Apostol Vedete

Kanal D a dat o mare lovitură pe piața media după ce l-a convins pe Dan Negru să schimbe ”tabăra”. Între timp s-a aflat că prezentatorul nu și-a încheiat definitiv socotelile cu Antena 1!

Dan Negru a plecat la Kanal D după câteva runde de negocieri începute înainte de sărbători și finalizate la începutul acestui an.Turcii i-au oferit totul, bani mai mulți, dar și o grilă de programe pe gustul lui, așa că, după ce părțile au bătut palma, ”Regele audiențelor” s-a pus pe treabă, pentru că în martie intră în pâine. Știe ce emisiuni va prezenta, rămâne să pună totul la punct până când va debuta la noul loc de muncă.

Dar Dan Negru avea să aibă parte de o uriașă surpriză! Și nu numai el, ci și postul pentru care speră să facă istorie, așa cum s-a întâmplat la ”Antene”. Nici mai mult, nici mai puțin, omul de televiziune va apărea, în paralel, în emisiunile celor două posturi de televiziune. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ce salariu va primi Dan Negru de la Kanal D

Dan Negru a început negocierile cu șefii de la Kanal D la începutul lunii decembrie. La câteva zile după trecerea în noul an, acesta ar fi semnat deja contractul. Unul mai bănos decât la Antenă, dar și cu anumite bonusuri, pe care turcii obișnuiesc să le includă în „pachet”.

Concret, ”Regele audiențelor” ar urma să aibă un salariu de 25.000 de euro pe lună, dar va primi și abonamente la SPA și la clinică medicală, plus mașină.

Ce spune Dan Negru despre schimbarea macazului la Kanal D?

Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa că profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirațîi. Când am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!”, a declarat prezentatorul.

Publicat: 17 feb. 2022, 11:16 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă