„Am condus-o pe sora iubitei mele acasa si am lasat-o insarcinata! Apoi am mai facut…” Partida de amor care a distrus relatia unui tanar

Publicat: 08 nov. 2017, 12:41 Autor: D. C. News

„Am condus-o pe sora iubitei mele acasa si am lasat-o insarcinata!” Asa isi incepe un tanar dezvluirile amoroase care l-au bagat in bucluc. Acesta a marturisit ca nu stie ce s-a intamplat, ce i-a venit de a comis o asemenea tradare, dar sustine ca mezina e insarcinata.

„Am facut sex salbatic cu sora mai mica a iubitei mele. A fost ideea ei, dar acum sustine ca e insarcinata. Si ca e al meu! Am avut o noapte pasionala cu ea. Sexul a fost extraordinar si acum am ramas cu o dilema. Ce fac mai departe? Eu am 25 de ani si iubita mea are 23 de ani.

Este fit, uimitoare si ma place atat de mult. Eu sunt mai scund, dar ma simt cel mai inalt om cand mergem pe strada si ma tine de mana. Amandoi lucram in IT si o plac de ceva timp. Mi-a luat doi ani sa imi fac curaj sa o invit in oras. Este prima iubita normala pe care am avut-o si ma face sa ma simt minunat.

„Am condus-o pe sora iubitei mele acasa si am lasat-o insarcinata!”

Cand isi pune tocuri, e mai inalta decat mine. Dar sustine ca acest lucru nu o deranjeaza. Ma face sa rad mereu si viata noastra sexuala e uimitoare. Dar nu stiu ce sa fac mai departe. Sunt aproape sigur ca imi iubesc prietena!

Acum cateva saptamani eram singur la pub. Iubita mea era acasa, racita. Acolo am dat nas in nas cu sora ei mai mica. Are 21 de ani si e draguta. La finalul serii, m-a intrebat daca pot sa o conduc acasa. Se balansa putin din cauza bauturilor, asa ca mi-am pus bratul in jurul ei.

Atunci mi-am dat seama cat de mica e, in ciuda tocurilor sexy pe care le purta. Eram mai inalt decat ea. Mi-a spus ca parintii ei nu sunt acasa. In momentul in care am ajuns la ea, a inchis usa de la intrare si m-a tras spre ea.

„Am condus-o pe sora iubitei mele acasa si am lasat-o insarcinata!”

Si-a pus mana pe slitul meu si mi-a spus ca a vrut sa faca sex cu mine de prima data cand m-a vazut. Ce barbat intreg la cap ar fi refuzat-o? Am facut sex in patul ei. Cea mai buna partida de sex pe care am avut-o in viata mea.

Nu ma intrebati de ce, dar nu am folosit protectie. Pur si simplu ne-am riscat amandoi. De atunci am mai facut sex de 3 ori, la mine in masina.

Acum spune ca este insarcinata si eu sunt tatal copilului. Sunt confunz pentru ca o iubesc pe sora ei, prietena mea. Ce sa fac?”, este mesajul adresat de tanar sexpertului The Sun.

Evident, Deidre a raspuns cat a putut de repede si sincer. Tanarul care s-a bagat in acest triunghi amoros trebuie sa renunte la una din fete si, daca sarcina e reala si e copilul lui, sa isi asume raspunderea cresterii lui.

Publicat: 08 nov. 2017, 12:41 Autor: D. C. News
Pe aceeași temă
×