S-a combinat sau nu Walter Zenga cu românca Michela Motoc? Care este adevărul din spatele pozelor de paparazzi

Publicat: 31 oct. 2021, 11:20 Autor: Dora Bazavan Vedete

În ultimele zile s-a zvonit că celebrul antrenor Walter Zenga are o nouă relație de iubire. Tot cu o româncă, blondă de asemenea, precum cea care i-a fost alături 17 ani și i-a dăruit două minunății de copii, Raluca Rebedea Zenga. 

La 61 de ani Walter Zenga, ”Omul Păianjen”, așa cum a  fost denumit în Italia și precum este și numele cărții pe care a lansat-o recent și cu care este în promovare în Peninsulă, se ține bine. Aflat de o lună de zile la Milano, acolo unde are câteva contracte cu televiziunile italiene și și-a lansat și cartea, Zenga a fost surprins de paparazzi italieni de la publicația Chi în compania româncei Michela Motoc.

Walter Zenga avea o glugă pe cap, iar frumoasa blondă era cu zâmbetul pe buze. Nu a fost imortalizat niciun gest de tandrețe între cei doi. Femeia, pe nume Michela Motoc, s-a născut în România și are 31 de ani. Ea a crescut în Italia, la Cavaion, în provincia Verona. Așa cum scrie și în presa italiană, ea este model de meserie. Se pare că cei doi s-ar fi întâlnit prima dată în Dubai, acolo unde românca a fost plecată în vacanță.

S-a combinat sau nu Walter Zenga cu românca Michela Motoc?

S-au reîntâlnit la Milano, acolo unde ambii au fost prinși cu treburi, celebrul antrenor italian cu diverse contracte prin Italia. Iar frumoasa româncă onora prezentări de modă.

Surse apropiate ialianului spun că între cei doi nu ar fi nimic de natură amoroasă, și ar fi doar amici. Așa că au ieșit în oraș doar în calitate de prieteni. Mai mult decât atât, în acea seară în care au fost surprinși împreună, au ieșit la masă în compania mai multor amici. Iar printre ei se afla și iubitul oficial al Michelei.

Walter Zenga nu a comentat oficial  pozele și ceea ce a apărut în presă. În anturajul său acesta ar fi spus că nu este nimic adevărat cu privire la ceea ce s-a scris și că Michela Motoc nu este iubita lui. Din contră, familia sa îl așteaptă în curând să se întoarcă în Dubai, acolo unde urmează să sărbătorească ziua de naștere a fetiței sale, Samira, și a soției sale încă, Raluca Rebedea Zenga. Și chiar dacă au fost zvonuri și confirmări despre divorțul său de Raluca, acestea au rămas deocamdată fără urmări. S-a scris chiar la un moment dat, că Walter și Raluca Zenga s-au împăcat și au mai dat o șansă căsniciei lor. Italianul nu își dorește decât să fie liniștit și pare că și-a găsit liniștea și armonia.

Primele declarații despre divorț

După anunțul divorțului, Walter Zenga a fost primul care a fost surprins în compania unei alte femei decât Raluca Zenga.

La începutul lunii octombrie 2020, Walter Zenga a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care a recunoscut că divorțează.

Ceea ce a apărut in ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a scris Zenga pe Instagram.

 

Publicat: 31 oct. 2021, 11:20 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă