Adelina Pestrițu se topește de dragul fiicei ei și îi face toate poftele

Publicat: 09 oct. 2021, 10:43 Autor: Maria Apostol Vedete

Adelina Pestrițu se topește de dragul fiicei ei, Zenaida Maria, în vârstă de aproape 4 ani. Cele două au fost surprinse într-un parc, acolo unde vedeta a făcut tot ceea ce micuța i-a cerut. 

În ultimii ani, Adelina Pestrițu și-a dedicat mare parte a timpului activității din mediul online! Ceva și normal, dacă ne gândim că de acolo vin cei mai mulți bani! Cu toate acestea, nicio clipă nu a uitat de cel mai important „job”, acela de mamă. Vedeta face în așa fel încât Zenaida să fie în centrul atenției, indiferent de cât de multe campanii ar avea de făcut, și-și face timp să „joace” după cum îi cântă micuța.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când încântate de temperatura ridicată de afară, Adelina Pestrițu și fiica ei s-au urcat în mașină cu direcția Parcul Herăstrău, unde s-au distrat copios. Mai multe imagini, CANCAN.RO.

Adelina si fiica ei sursa: Cancan

Adelina Pestrițu a reușit să-și creeze un mic imperiu din social media. A strâns peste 1,8 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Iar, pentru aceștia, dar și pentru colaborările sale, lucrează alături de o echipă întreagă.

A construit un mic imperiu în online

Activitatea din mediul online a propulsat-o pe Adelina Pestrițu pe cele mai înalte culmi. În 2019 a fost prezentă, alături de vedete de talie mondială, la Gala „E! People’s Choice Awards” de la Los Angeles, unde a primit trofeul “Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019”.

De atunci, totul pare că s-a schimbat. Adelina lasă impresia că dă și mai mult pentru publicul ei, iar asta se vede cu fiecare apariție.

„Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi cum să gestionezi această putere. 90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mână, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favorită, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfășurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori”, a spus Adelina Pestrițu.

Publicat: 09 oct. 2021, 10:43 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă