Cum arată soacra Simonei Halep. Genica Iuruc este foarte bogată, dar nu epatează cu aparițiile

Publicat: 07 oct. 2021, 10:23 Autor: Maria Apostol General

Cum arată soacra Simonei Halep și cât de bogată este? Sunt doar două dintre curiozitățile multora, după ce Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. 

Toni Iuruc a fost surprins în cartierul Primăverii, în proximitatea casei în care locuiește cu Simona Halep, însoțit de mama lui.

Cum arată soacra Simonei Halep

Genica Iuruc este o respectată femeie de afaceri cu prezențe extrem de rare în spațiul public. Chiar dacă este foarte bogată, soacra Simonei Halep nu epatează nicicum.

În ziua în care au fost fotografiați, mama lui Toni Iuruc a avut o apariție simplă. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni eleganți, negri, o cămașă albă și un blazer negru, Genica Iuruc a coborât din mașina condusă de fiul ei, iar apoi a intrat în curtea casei. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Ce afaceri deține mama lui Toni Iuruc

Toni Iuruc se trage dintr-o familie înstărită. Afaceristul numărul 1 al familiei este însă Genica, mama lui Toni. Soacra Simonei Halep deține o firmă care are în proprietate mai multe spații în București pe care le închiriază. Genica deține inclusiv un bloc întreg pe Aleea Privighetorilor, aproape de Grădina Zoologică din Băneasa. Este vorba despre una din cele mai selecte clădiri de birouri din Capitală.

De asemenea, mama lui Toni Iuruc mai are câteva terenuri în Otopeni, unde a construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

De asemenea, cu câțiva ani în urmă, femeia a încercat să preia de la statul român Clubul Francez din Herăstrău, însă licitația a fost până la urmă câștigată de o altă firmă.

 

Publicat: 07 oct. 2021, 10:23 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă